PreviewImage

”Labirint” – o comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap.

 În textul de un comic tăios al dramaturgului Rajiv Joseph, unul dintre cei mai în vogă dramaturgi şi scenarişti americani, sunt aduse în lumină toate succesele şi eşecurile personajului TY, poet și profesor universitar, ce reinterpretează mitul unui Don Juan modern, fascinat de varietatea personalităților feminine. Eroul se trezește implicat în trei scenarii, ușor absurde: reușește să lase gravide trei femei: Jen – prietena sa oficială, Maureen – vecina sa și Becca – studenta sa. Pe măsură ce femeile se întâlnesc şi îşi dau seama de ceea ce s-a întâmplat, TY realizează că existenţa lui a luat-o razna şi că are doar puţin timp la dispoziţie ca să o asambleze la loc și de a-i împăca pe toţi cei afectaţi de momentul său de rătăcire.

Argument regizoral:
”Labirint” se ocupă cu atât de răspânditul derapaj moral sintetizat prin expresia ”… Atunci când mănânci fructul Interzis…”

* Biletele rezervate la telefon trebuiesc ridicate la casele teatrului timp de 24 ore din momentul rezervării.
Vă așteptăm cu drag și dor, cu aceeași poftă de artă și viață!

Chișinău, str. Alexei Mateevici, 109/1
200 Леев
+37369132746