РУ / RO

Ничего не найдено

Уточните, пожалуйста, ваш запрос

Спектакли
всё время
slide
Август
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Что происходит
Глава студии Lionsgate анонсировала нового «Джона Уика»

Трейлер
Warner поделилась первым трейлером фильма «Иуда и Чёрный мессия»

Кто есть кто
20 профилей в Инстаграме: самые популярные мужчины, женщины и бренды

Что происходит
Ниа ДаКоста снимет продолжение блокбастера «Капитан Марвел»

Трейлер
Вышел первый трейлер сериала «Воспитанные волками»

Театр теней - Teulis

Teatrul umbrelor Teulis:

- Teatru - care a cucerit și uimit o mulțime de capitale ale lumii.
- O combinație de mare clasă a acrobației, teatrului, iluziilor optice, urmate de un sunet ideal și de proiecții video minunate.
- Cel mai neobișnuit și solicitat teatru din prezent.

În acest an, 2019, teatrul Teulis va prezenta show-ul «Umbra ta»! Fiecare an din activitatea teatrului a fost important și diferit. Forme noi, soluții tehnice și noi posibilități. Pe toate le-au adunat la un loc și-și propun să le prezinte în cel mai frumos mod posibil. Anume din acest motiv vor ieși din nou pe scenă cu show-ul «Umbra ta». Acesta va conține fragmente din deja cunoscutele piese «Stăpânii umbrelor» și «Istoria veșnică», inclusiv, detalii noi pe care nu le-ați văzut până acum.

Prin utilizarea decorațiunilor vii formate din umbre poate fi obținută o istorie nemaiîntâlnită, care este înțeleasă fără cuvinte, dar în același timp, atât de captivantă, încât te poți contopi în ea.

Eroii principali ai noului spectacol «Umbra ta», visează să producă un film. Toată istoria lor este concentrată pe cătătoria printre amintiri, se îndrăgostesc și se ceartă, pentru ca într-un final, unindu-se, să-și îndeplinească dorința. Suntem siguri, după ce veți urmări această piesă, fiecare va găsi ceea ce căuta. Probabil chiar în aceeași zi sau un pic mai târziu, la fel ca eroii acestei istorii, care merită un final fericit datorită perseverenței și curajului de a fi ei însuși.

Teatrul umbrelor Teulis, demonstrează că fiecare fantezie poate fi materializată cu ajutorul umbrelor formate de corpul omenesc. Vă veți cufunda într-un spectacol magic și o coregrafie uluitoare, care vă va înflăcăra inimile...

În ultimii 4 ani, Teatrul Umbrelor TEULIS a devenit finalistul celor mai cunoscute show-uri de talente din Italia, Turcia, Federația Rusă, Cehia, Slovacia. A avut turnee în Finlanda, Elveția, Polonia, Cehia, Belarus și Japonia, țări în care peste 35 de mii de spectatori i-au aplaudat în picioare pe artiștii umbrelor.

Что происходит
Глава студии Lionsgate анонсировала нового «Джона Уика»

Трейлер
Warner поделилась первым трейлером фильма «Иуда и Чёрный мессия»

Кто есть кто
20 профилей в Инстаграме: самые популярные мужчины, женщины и бренды