РУ / RO

Ничего не найдено

Уточните, пожалуйста, ваш запрос

Спектакли
всё время
slide
Май
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ничего не найдено

Кинопремьеры
Фото со съемок сиквела «Аватара» появилось в сети

Трейлер
Бессмертная Шарлиз Терон в новом трейлере «Старая гвардия»

Трейлер
Вышел новый трейлер фильма Кристофера Нолана «Довод»

Что происходит
14 актеров, которые были уволены во время съемок фильма

Трейлер
Трейлер финального сезона "13 причин почему"

Все на столе

”Totul pe masă” este o monodramă excepțională, care pune la încercare posibilitățile și talentul actorului Vasil Duev la nesfârșit! Un solo performance, care ține publicul conectat încă mult timp după ce acțiunea din scenă se termină.

Când Henry Cinaski stă la căpătâiul tatălui său, nu realizează că urmează o noapte lungă de confesiune. O confesiune care în final va deveni o profundă auto-evaluare a propriei sale vieți, plină de întrebări fără răspuns. Dar care este elementul ce va determina formarea personalității lui Henry, celui care și-a urmat visele înainte de a fi strivit de "sistem"? Mai este posibilă trezirea la realitate, când ai renunțat atât de ușor la viață?

Inspirat din textele lui Charles Bukowski, spectacolul va fi prezentat în premieră absolută pe scena din Moldova, la Teatrul Alexei Mateevici pe Alt’ Scena.

Spectacolul a fost premiat la Festivalul Internațional de Teatru Monodrama din Bitola, Macedonia, s-a bucurat de Premiu special al publicului la Art Trema Fest (Serbia), Premiu pentru cea mai bună interpretare și Premiul special al publicului la Festivalul MonoAkt (Kosovo), Premiu pentru inovare (Macedonia) la Festivalul Actor of Europe, Premiul mare pentru interpretare la Balkan Theater Tirana Fest.

Piesa ”#cum e să fii singur și fericit” a luat premiul II la concursului de dramaturgie la Festivalul Internațional de Monodrame ”Bacău Fest 2019”.

Ambele spectacole promovează și valorifică dramaturgia contemporană în spațiul nostru teatral și vine intru susținerea monodramei. Atenție, locurile sunt limitate!

Дата и время:
Режисер:Nelly Cozaru
Билеты:200 Леев
Контакты:+37322232358
Кинопремьеры
Фото со съемок сиквела «Аватара» появилось в сети

Трейлер
Бессмертная Шарлиз Терон в новом трейлере «Старая гвардия»

Трейлер
Вышел новый трейлер фильма Кристофера Нолана «Довод»