Спектакли
всё время
Июнь
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Трейлер
Появился первый трейлер продолжения знаменитого фильма "Сияние"

Видеоклипы
Группа KAZKA выпустила новый сингл - “Пісня Сміливих Дівчат”

Сериалы
Netflix продлил сериал "Матрёшка" на второй сезон

Вокруг света
7 замков и дворцов, в которых снимали известные фильмы

Кинопремьеры
Кинопремьера: все о фильме "Люди в черном: Интернэшнл"

Все на столе

”Totul pe masă” este o monodramă excepțională, care pune la încercare posibilitățile și talentul actorului Vasil Duev la nesfârșit! Un solo performance, care ține publicul conectat încă mult timp după ce acțiunea din scenă se termină.

Când Henry Cinaski stă la căpătâiul tatălui său, nu realizează că urmează o noapte lungă de confesiune. O confesiune care în final va deveni o profundă auto-evaluare a propriei sale vieți, plină de întrebări fără răspuns. Dar care este elementul ce va determina formarea personalității lui Henry, celui care și-a urmat visele înainte de a fi strivit de "sistem"? Mai este posibilă trezirea la realitate, când ai renunțat atât de ușor la viață?

Inspirat din textele lui Charles Bukowski, spectacolul va fi prezentat în premieră absolută pe scena din Moldova, la Teatrul Alexei Mateevici pe Alt’ Scena.

Spectacolul a fost premiat la Festivalul Internațional de Teatru Monodrama din Bitola, Macedonia, s-a bucurat de Premiu special al publicului la Art Trema Fest (Serbia), Premiu pentru cea mai bună interpretare și Premiul special al publicului la Festivalul MonoAkt (Kosovo), Premiu pentru inovare (Macedonia) la Festivalul Actor of Europe, Premiul mare pentru interpretare la Balkan Theater Tirana Fest.

Piesa ”#cum e să fii singur și fericit” a luat premiul II la concursului de dramaturgie la Festivalul Internațional de Monodrame ”Bacău Fest 2019”.

Ambele spectacole promovează și valorifică dramaturgia contemporană în spațiul nostru teatral și vine intru susținerea monodramei. Atenție, locurile sunt limitate!

Дата и время:
Режисер:Nelly Cozaru
Билеты:200 Леев
Контакты:+37322232358
Трейлер
Появился первый трейлер продолжения знаменитого фильма "Сияние"

Видеоклипы
Группа KAZKA выпустила новый сингл - “Пісня Сміливих Дівчат”

Сериалы
Netflix продлил сериал "Матрёшка" на второй сезон