РУ / RO

Ничего не найдено

Уточните, пожалуйста, ваш запрос

Спектакли
всё время
Август
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Видеоклипы
Лана Дель Рей поделилась клипом сразу на две песни

Сериалы
Лучшие сериалы для выходных

Кто есть кто
Как выглядели бы киногерои, если бы их играли люди их реального возраста

Трейлер
Вышел первый трейлер криминальной драмы "Сиротский Бруклин"

Ты не поверишь
25 работ художника, которые можно выписывать как лекарство для глаз

Все на столе

”Totul pe masă” este o monodramă excepțională, care pune la încercare posibilitățile și talentul actorului Vasil Duev la nesfârșit! Un solo performance, care ține publicul conectat încă mult timp după ce acțiunea din scenă se termină.

Când Henry Cinaski stă la căpătâiul tatălui său, nu realizează că urmează o noapte lungă de confesiune. O confesiune care în final va deveni o profundă auto-evaluare a propriei sale vieți, plină de întrebări fără răspuns. Dar care este elementul ce va determina formarea personalității lui Henry, celui care și-a urmat visele înainte de a fi strivit de "sistem"? Mai este posibilă trezirea la realitate, când ai renunțat atât de ușor la viață?

Inspirat din textele lui Charles Bukowski, spectacolul va fi prezentat în premieră absolută pe scena din Moldova, la Teatrul Alexei Mateevici pe Alt’ Scena.

Spectacolul a fost premiat la Festivalul Internațional de Teatru Monodrama din Bitola, Macedonia, s-a bucurat de Premiu special al publicului la Art Trema Fest (Serbia), Premiu pentru cea mai bună interpretare și Premiul special al publicului la Festivalul MonoAkt (Kosovo), Premiu pentru inovare (Macedonia) la Festivalul Actor of Europe, Premiul mare pentru interpretare la Balkan Theater Tirana Fest.

Piesa ”#cum e să fii singur și fericit” a luat premiul II la concursului de dramaturgie la Festivalul Internațional de Monodrame ”Bacău Fest 2019”.

Ambele spectacole promovează și valorifică dramaturgia contemporană în spațiul nostru teatral și vine intru susținerea monodramei. Atenție, locurile sunt limitate!

Дата и время:
Режисер:Nelly Cozaru
Билеты:200 Леев
Контакты:+37322232358
Видеоклипы
Лана Дель Рей поделилась клипом сразу на две песни

Сериалы
Лучшие сериалы для выходных

Кто есть кто
Как выглядели бы киногерои, если бы их играли люди их реального возраста