PreviewImage


A II-a ediție a festivalului „MAI RETRO” propune un program extrem de bogat și divers, care la sigur va satisface gusturile și preferințele tuturor vizitatorilor, de la copii până la bunici. 

Centrul Cultural Vatra va îmbina plăcutul cu utilul, scopul principal fiind promovarea culturii naționale în spațiul internațional, cultivarea dragostei față de frumos în rândurile tinerilor și copiilor, expunerea fațetei frumoase a Republicii Moldova în vizorul European și desigur consolidarea sentimentului de patriotism și dragoste de țară.

În perioada 28 aprilie – 1 mai, la Complexul Etno - Cultural Vatra se va desfășura cea de a II–a ediție a Festivalului Mai Retro, o ediție specială atât prin conținut cât și prin ideea conceptuală, care pornește de la denumirea festivalului „Retro” – O RETR-ăire a farmecului timpurilor de demult.

Festivalul MAI Retro vine să reînvie în sufletele oamenilor dorința de a admira și a contacta cu frumusețea naturii, de a se relaxa într-un cadru pitoresc, de a gusta din bucate pregătite la iarbă verde. Totodată vă oferă o diversitate de distracții în stilul Retro, toate pe ritmurile muzicii de altădată îndrăgite de fiecare. 

Patru zile Retro la VATRA promit să fie pline de surprize și emoții, cu un program ce va cuprinde o gamă largă de momente atractive pentru toate vârstele:
- grandioasa expoziție cu automobile Retro 

- mașini de lux și de ceremonii 
- mașini Off –Road
- motorbike-uri și biciclete
- concursul fanfarelor

- picnic în aer liber
- program de dansuri
- muzică live
- concurs de fotografie
- fashion show
- discotecă retro
- camping 
- rug și multe alte activități așa... mai retro! 


Prețul biletului: 70 lei (per zi și persoană)

Pentru a solicita transport spre complex contactați-ne la nr: 079551133

*Copiii cu vârsta de până la 8 ani au acces gratuit.

Pentru mai multe detalii accesați acest link.

Chișinău, Traseul Chisinau-Ungheni, km 32. Bucovat, 67
-
079551133