afisha
Новости

EAGLES VII

Manej Sport Arena, Chișinău, str. Andrei Doga, 26
Я пойду

7

идут
Дата:
4 Ноября 2017, 18:00
Место: Manej Sport Arena
Chișinău, str. Andrei Doga, 26
Контакты: +37369979921

EAGLES VII, 4 noiembrie 2017 - ziua când istoria se va petrece chiar în fața ochilor voștri!!!

Durul și tânărul luptător Gheorghe Lupu va intra în cușcă împotriva azerului Iska Ismailov. Amintim că aceștia s-au întâlnit și anterior când Lupu l-a finisat pe Ismailov. Prin urmare, această luptă va fi una de revanșă.
Cunoscându-l pe Lupu, putem spune că acesta nu va fi oprit de absolut nimic în calea atingerii scopului mult râvnit – CENTURA!!!

Rematch-ul dintre Daniel Filipschi și Radu Mihăiță va fi o adevărată bătălie. După ce a pierdut, Filipschi este gata să facă orice pentru victorie!!! Mihăiță va încerca să-și consolideze rezultatul.

Una dintre cele mai așteptate lupte este cea dintre Bogdan Barbu și Imran Kumyshev - ambii luptători merg cu încredere spre centura din categoria Bantamweight, ambii vor lupta până la capăt!
Kumyshev și Barbu nu intenționează să dea înapoi și sunt gata să facă tot ce e necesar pentru a lupta cu Sîrbu.
Andrei Barbaroșă plănuiește să treacă un examen prin lupta premergătoare revanșei titulare care se apropie, împotriva lui Panfili.

Nicolai Scorohod a revenit din nou la categoria de 84 kg și este gata să-și demonstreze perfecțiunea într-un duel împotriva lui Arslan Eslemes, care are deja o luptă victorioasă în proiectul EAGLES.
Divizia grea este în formă!!! Romanov se află pe ultima sută de metri înainte de lupta pentru titlu, iar acum, pentru el, victoria este mai importantă ca niciodată! Următoarea luptă va fi, probabil, pentru centură.

Și, într-un final, evenimentul principal al serii!!! Lupta pentru titlu care va pune toate lucrurile la locurile lor. Serghei Barbăroșă versus Luca Poclit!!! Ei au avut de parcurs un drum lung până la această confruntare. Doi luptători experimentați, gata să întreprindă orice pentru recunoaștere și mult râvnita centură!!! Dar campionul va fi doar unul!!!
Fii primul, ca să fii cel mai bun.

2 коммент. Добавить
Georgii85 7 октября 2017, 16:58 block
Georgii85
Georgii85
7 октября 2017, 16:58

WARRRRRRR!!!!!

0
r-demian 8 октября 2017, 15:44 block
r-demian
r-demian
8 октября 2017, 15:44

cum putem procura bilete ?

0
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная