Terapii în Estetica Faciala și Corporală

PreviewImage

Bruno Vassari Moldova în colaborare cu Daria Room și trainerul internațional Bruno Vassari, Pilar Gutierrez, organizează în data de 18 aprilie un seminar de excepție la Chișinău. Evenimentul se adresează celor interesați să își consolideze, să își dezvolte și să descopere noi tehnici de lucru în cosmetica profesională facială și corporală.

Participanții vor avea șansa să descopere cele mai eficiente produse și terapii, trainer-ul internațional Bruno Vassari, Pilar Gutierrez, va efectua câteva dintre cele mai revoluționare tratamente faciale. Tot în cadrul seminarului veți putea testa noile linii pentru îngrijire, slăbire și efect anticelulitic. Produse care oferă un tratament complet pentru remodelarea siluetei și combaterea în mod eficient a celulitei.

Tratamentul Sculpt Plaster ce face parte din gama Body Care va fi prezentat și efectuat de către Pilar Gutierrez și cu siguranță va impresiona toti invitații datorită rezultatele instant vizibile. Sculpt Plaster este un alt tratament minune pe bază de mască gipsată, anticelulitic, de slăbire și remodelare ce folosește o tehnică revolutionară bazată exclusive pe proprietățile ocluzive ale ghipsului, oferind rezultate spectaculoase într-o manieră non-invazivă. Ajuta la penetrarea rapidă în piele a principalelor ingrediente active, în timp ce acțiunea sa termică stimulează circulația și îmbunătățește aspectul celulitei nodulare.

Evenimentul va oferi oportunitatea să învățați lucruri noi, să socializați cu specialiștii din domeniu și să faceți schimb de impresii despre domeniul beauty în care activați. La dispoziția dvs. va fi o gamă impresionantă de tehnici europene de lucru și un produs ce asigură calitate.

Vă așteptăm cu drag.
Evenimentul este unul gratuit, dar necesită înscriere în prealabil. 

Chișinău, str. Kiev, 4
+37369603816