Подпишитесь на нашу еженедельную рассылку, чтобы быть в курсе главных событий в стране

Tekwill Visionary Club - Crypto Edition

PreviewImage

De parcă n-ar fi suficient că e virtuală și că cei mai mulți ”oamenil de rând” habar n-au de unde se ia și la ce prinde bine, criptovaluta e un subiect foarte controversat.

De ce? În timp ce prețul unui bitcoin încearcă, pentru a doua oară la rând, să depășească pragul de 18 mii de euro, declarațiile făcute în ultimele săptămâni de experți notorii despre viitorul blockchainului se bat cap în cap și aduc cu ele și mai multă confuzie. Căci, dacă directorul general NEX Group nu dă nici doi bani pe ”această bulă de aer”, liderii Commonwealth Bank planifică să-și emită obligațiunile în blockchain în timpul apropiat.

Dacă înțelegi despre ce scriem aici, înseamnă că ești un fan al criptovalutei. Unul informat și în trend cu ”marile mișcări și revoluții” ale subiectului. Deci nu puteți rata această sesiune a Tekwill Visonary Club. L-am invitat ca speaker pe Veaceslav Cunev, care are viziunea proprie despre moneda virtuală și viitorul acesteia. Vino să discutăm! Va fi crypto-interesant! Cel puțin, așa ne-a promis asitenta crypto-simpatică de pe coverul evenimentului!

Chișinău, str. Studenților, 9/11
80
+373 78 498 834

Похожие события