РУ / RO

Ничего не найдено

Уточните, пожалуйста, ваш запрос

Концерты
всё время
slide
Февраль
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
от 200 леев
от 300 леев
Вокруг света
Знаменитые голливудские места спустя время

Ты не поверишь
Фильмы, которые напугали пользователей Твиттера в детстве

Кинопремьеры
Съемки фильма «Миссия невыполнима 7» приостановили из-за коронавируса

Трейлер
Топ-25 фильмов о супергероях

Кто есть кто
Сцены, которые не напрасно вырезали из фильмов

Zucchero
1 июля

Artistul italian Zucchero vine în Moldova cu un concert ce va avea loc la Teatrul de Vară pe 01 iulie 2020. Evenimentul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, "D.O.C.".

Am făcut o înregistrare „D.O.C.” Zucchero, noul album al Originii controlate inedite, autentic, autentic și de calitate, a prezentat astfel artistului noua lucrare!

"D.O.C." a fost lansat pe 8 noiembrie 2019 prin Universal Music Italia. Discul conține 11 piese, plus trei bonus tracks. “D.O.C. "s a fost "conceput" de artist în Pontremoli în

Lunisiana Soul și înregistrate între Los Angeles și San Francisco. Autorul a aproape toate piesele, Zucchero a colaborat cu Rory Graham (cunoscut sub numele de Rag'n'bone Man), Steve Robson și Martin Brammer (în Libertate), F. Anthony White (cunoscut sub numele de Eg White) și Mo Jamil Adeniran (în Victimele Cool) și artistul scandinav Frida Sundemo (în lucrurile pe care le știți deja).

Cariera lui Adelmo Fornaciari (aka Zucchero) a debutat în Italia la începutul anilor '70, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsulă, printre care și celebrul Sanremo. În 1983 înregistrează primul album, "Un Po di Zucchero". Este propulsat în vârful topurilor internaționale după ce produce, împreună cu Randy Jackson, mai multe albume care sunt primite foarte bine de public.

Încă din anul 1970, Zucchero a intrat în atenţia publicului larg prin hituri pe care este imposibil să nu le fi ascultat vreodată: “Baila Morena”, “Senza una donna”, “Il volo”, “Diamante” etc.

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 60 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni.

Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles. Artistul care a revoluţionat muzica italiană introducând blues-ul în ţara-mamă, apoi făcând din rock-ul italian un punct de reper important în Europa, va trece publicul prin toate nostalgiile anilor de demult, timp de aproape două ore, printr-un concert memorabil.

Pentru acest concert și numai pentru un număr limitat de bilete există o deschidere extraordinară de pre-vânzare, cu o reducere excepțională valabilă doar pentru o lună!

Дата и время:
1 июля 20:30
Цена:200 - 700 Леев
Контакты:+37376095999

Купить билет

как купить билет
Цена0 леев
Количество билетов
Итого
NaN леев
Выбран 1 билет
на сумму 0 леев

Вокруг света
Знаменитые голливудские места спустя время

Ты не поверишь
Фильмы, которые напугали пользователей Твиттера в детстве

Кинопремьеры
Съемки фильма «Миссия невыполнима 7» приостановили из-за коронавируса