РУ / RO

Ничего не найдено

Уточните, пожалуйста, ваш запрос

Концерты
всё время
slide
Сентябрь
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
Трейлер
В Сети появился трейлер ленты «Китобой»

Что происходит
10 российских фильмов, которые являются ремейками иностранных картин

Кинопремьеры
Фото со съемок сиквелов «Аватара»

Трейлер
Hulu представил дебютный трейлер проекта «Хелстром»

Кто есть кто
Эмма Стоун ждет первого ребенка

250 лет со дня рождения немецкого композитора Людвига ван Бетховена
10 сентября

Muzica nu cunoaște frontiere sau culoare politică. Încă din cele mai vechi timpuri, muzica a știut să adune împreună generații, să ne facă mai buni și să ne invite la meditație. Dat fiind faptul că integrarea Republicii Moldova în spațiul european comun este primordială pentru țara noastră, credem că muzica clasică reprezintă puntea de legătură spre valorile culturale comune internaționale. Astfel, a luat naștere proiectul „Cultură prin muzică”, cu genericul „Muzica popoarelor lumii – Uniți prin muzica clasică”.

„Muzica este o revelație mai înaltă decât orice înțelepciune și orice filosofie”, spunea geniul muzicii clasice mondiale, Ludwig van Beethoven. În anul 2020, toată planeta sărbătorește 250 de ani de la nașterea Titanului de la Bonn, care vedea prima dată lumina în 1770, la 16 decembrie. Opera sa monumentală este actuală până în ziua de azi, Simfonia a 9-a sau Oda bucuriei fiind imnul oficial al Uniunii Europene. Imn închinat bucuriei, păcii, iubirii și fraternității între oameni. Harul său de la Dumnezeu a știut să transmită lumii întregi o moștenire nemuritoare, iar la 250 de ani de la nașterea sa, muzica maestrului reușește să adune sute de mii de oameni, să stea unii lângă alții și să se bucure de același lucru.

Să ne bucurăm împreună în compania uneia dintre cele mai frumoase opere muzicale ne îndeamnă marele compozitor basarabean Eugen Doga. Maestrul invită iubitorii de artă de calitate la o serată de suflet, dedicată împlinirii a 250 de ani de la nașterea lui Ludwig van Beethoven, eveniment celebrat în întreaga lume prin mai multe activități cultural-educative. Eugen Doga dorește astfel să alinieze Republica Moldova în rândul țărilor europene, care promovează cele mai frumoase valori prin astfel de evenimente de anvergură. Serata va avea loc în data de 10 septembrie 2020, în Salonul consacrat maestrului basarabean – „Eugen Doga Music Cafe”, amplasat în inima Chișinăului, în incinta Restaurantului „Vatra Neamului”. Or acest proiect vine să promoveze muzica clasică în locații neordinare, din afara sălilor de concerte, cu scopul de a îmbina arta notelor cu atmosfera familiară din cadrul unui restaurant select. La fel ca o simfonie care nu este alcătuită din sunete singulare, evenimentul vine să redescopere relația dintre iubitorii de artă și muzica de calitate, dintre cei care știu să aprecieze frumosul și doresc să se regăsească în compania celor dragi, într-o ambianță de suflet.

Și pentru a fi în tandem cu legendara muzică a lui Ludwig van Beethoven, maeștrii culinari ai Restaurantului „Vatra Neamului”, în incinta căruia se află Salonul „Eugen Doga Music Cafe” vor pregăti pentru oaspeți delicii culinare, adaptate bucătăriei germane. Astfel, finețea mâncărurilor și aroma băuturilor selecte se vor regăsi din plin și vor oferi oaspeților plăcerea de a savura împreună frumusețea nemuritoarelor note ale lui Beethoven.

Дата и время:
Место:Vatra Neamului
Контакты:+37322226839
Билеты:600 lei
Трейлер
В Сети появился трейлер ленты «Китобой»

Что происходит
10 российских фильмов, которые являются ремейками иностранных картин

Кинопремьеры
Фото со съемок сиквелов «Аватара»