Концерты
всё время
Май
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
от 250 лей
Кинопремьеры
Вышел новый трейлер четвертой части мультфильма "История игрушек"

Кинопремьеры
"Джон Уик-4" выйдет в мае 2021 года

Ты не поверишь
DJ Khaled представил клип на песню "Wish Wish"

Сериалы
Как выглядели актеры "Игры престолов" в первом и последнем сезоне

Что происходит
Сценарист "Игры престолов" поработает над сериалом "Властелин колец"

В мире детства

La 25 mai 2019 de la orele 11.00 pina la16.00 Va asateptam cu mare drag la Grădina Botanică, unde va avea loc Festivalul Familiei si a Copiilor cu genericul “În lumea copilăriei”. Cei mici vor avea parte de o zi magica, plina de surprize, premii, jocuri, topogane, baloane, clovni,personaje de poveste si multa, multa distractie.

Și părinții se vor bucura de un concert de zile mari cu interpretii iubiti Adriana Ochișanu, Gheorghe Țopa, Formația LUME, ansamblul “Bunicuțele Vesele” si altii. Grădina Botanică se transformă, pe data de 25 mai , într-o lume de joc și de poveste în care copiii vor fi personajele principale.

Copiii vor fi amuzati de clovni ,animatori si vor avea parte de un spectacol distractiv interactiv” Jocuri Colorate” prezentat de Planeta Clounela -un spectacol plin de jocuri colorate unde culoarea reprezintă nu doar decorul dar și dispoziția care o crează eroii noștri. Acțiunea din scenă periodic trece în sală implicând fiecare spectator direct în programul evenimentului personajele Clounella, Zâmbărella, Colorella, Caramella și Gogonell îți vor face cunoștință cu lumea lor, te vor invita să cânți, să dansezi, să te joci alături de ei și îți vor oferi prietenie.

Momentul de intrigă este creat de personajul cel mai neastâmpărat care mereu se ține de șotii – Gogonell. El încearcă să fure cutia cu jocuri, iar fără de ea prietenii Clounellei și spectatorii nu se vor mai putea distra și lumea ar putea devein incoloră. Cum fac față tuturor încercărilor provocate de Gogonel te invit să vezi.

Vor avea loc competitii sportive – Starturi vesele cu participarea copiilor si a parintilor, diferite concursuri cu premii pentru toti.

In cadrul concertului va avea loc o mega tombolă ,unde vor fi expuse mai multe premii biciclete pentru copii si maturi, trotinete, mingi ,jucarii si multe altele .

Vor fi organizate puncte de alimentatie publica pentru copii si maturi.

Va fi organizat un iarmaroc de vinzare a hainutelor,jucariilor si a altor accesorii pentru copii.

Distractiile la topogane si facepaiting este pe gratis.

Copii pina la 7 ani au acces gratuit. Fiecare copil va primi baloane si inca multe alte surprize.

Дата и время:
25 мая 2019 11:00
Цена:100 Леев
Кинопремьеры
Вышел новый трейлер четвертой части мультфильма "История игрушек"

Кинопремьеры
"Джон Уик-4" выйдет в мае 2021 года

Ты не поверишь
DJ Khaled представил клип на песню "Wish Wish"