Restaurante

Buffalo Steak House

Deschis pină la 23:00Chișinău, str. Vasile Alecsandri
PlaceImage

Un restaurant al cărnii gustos, al bucatelor sănătoase și a bunei dispoziții!

Confortul şi armonia, un gust delicat şi muzica discretă - reprezintă Buffalo Steak House - un restaurant specializat în carne, unde se servesc steakuri delicioase şi suculente, aperitive apetisante, mereu pâine proaspăt coaptă pe loc şi un vin select. 

Buffalo Steak House a cucerit inimile vizitatorilor chiar din primele zile de deschidere. Sensibilitatea si meticulozitate creatorilor săi a transformat acest loc într-un restaurant preferat pentru mulți locuitori ai capitalei. Anume aici se adună gurmanzii Chișinău.


Aici este apreciat orice client şi tind să facă tot posibilul, pentru ca acesta să se poată simţi cât mai confortabil. O deservire superbă, gustoasă, originală şi o bucătărie variată, o prezentare individuală şi un divertisment bogat de vinuri.


La Buffalo Steak House  promit - nu veţi proba niciunde un steak mai suculent şi aromat ca aici. Să prepari un steak ireproşabil - e o misiune grea chiar şi pentru un bucătar iscusit, dar, gustând carnea la Buffalo Steak House, vă veţi schimba opinia despre toate bucatele din carne.

Un restaurant cu două etaje, cu o terasă de vară, în inima orașului a atras întotdeauna oaspeți. Nu vă va dezamăgi interiorul său, el vă predispune la o odihnă liniștită și distracție plăcută. O trăsătură distinctivă a terasei Buffalo Steak House, constă în amplasarea acesteia, şi anume în curtea restaurantului, departe de agitația orașului.

Fiind aici şi cei mici vor manifesta apreciere. La dispoziţia lor este un panou cu plasmă, o colecţie de desene animate, diverse jucării, plăci pentru desen şi colorat. O mulţime de impresii pentru cei mici, un prânz şi o cină liniştită - pentru cei adulţi!


ic/kitchen_type Created with Sketch.
europeană
ic_pay_black Created with Sketch.
card, cash
Lu-Du: 11:00 - 23:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_playground Created with Sketch.
Teren de joacă
ic_terrace Created with Sketch.
Terasă
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi
Cum să ajung