Baze de odihnă

Sky Land Camping & Resort

Deschis 24/7Hrușova,
PlaceImage

Complexul hotelier "Sky Land" Camping & Resort este un complex turistic situat în apropierea orașului Chișinău, într-o zonă verde de pădure. Liniștea și aerul proaspăt, prezente pe teritoriu, creează o atmosferă potrivită pentru petrecerea timpului cu plăcere, în acest loc de odihnă.

Piscină - Preț în zile lucrătoare: 150 lei.

Preț weekend: 250 lei.

Pentru copii sub 6 ani: gratuit.

Pentru copii de la 7 la 14 ani: 100 lei.O plimbare plăcută cu familia sau cu prietenii este exact ceea ce îți dorești atunci când te simți obosit și neproductiv. Liniștea care predomină pe teritoriu, trilurile păsărilor, havuzurile mici cu murmurul apei și muzica relaxantă pe teritoriul complexului sunt cele mai bune condiții pentru recreere în aer liber. Atmosfera va crea amintiri de neuitat și, mai mult, te va elibera complet de stres și de gânduri negative.Fiecare colțișor este un loc confortabil și potrivit pentru relaxare și recuperare. Băncile frumoase la umbra copacilor, cărările pavate cu piatră lustruită, casele din lemn și chiar întreg decorul pot fi admirate în continuu, astfel încât să puteți simți o legătură puternică cu natura și lumea din jur.


Fiind o bază de odihnă mare, acesta păstrează conceptul multifuncțional, cu multe componente și cu o infrastructură bogată. Aceste beneficii sunt potrivite atât pentru odihnă activă, cât și cea pasivă, de relaxare.

Aici puteți organiza odihnă pentru familie, sărbători familiare, zile de naștere pentru copii, petreceri corporative sau chiar întâlniri de afaceri.

ic/price politics Created with Sketch.
150 - 200 lei
Lu-Du: 0:00 - 00:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_playground Created with Sketch.
Teren de joacă
ic_pool Created with Sketch.
Piscină
ic_sauna Created with Sketch.
Sauna
ic_wifi Created with Sketch.
Wi-Fi