Baze de odihnă

Fenix club

Deschis 24/7Chișinău, s. Cojușna, lacul Ghidighici
PlaceImage

„Fenix Club” – oportunitatea perfectă de a petrece vacanța de iarnă într-o zonă de odihnă la doar 15 km de la Chisinău.

Pensiunea turistică „Fenix Club” e locul potrivit pentru o vacanță de neuitat într-o zonă împădurită pe malul lacului Ghidighici, pentru întreaga familie, sau pentru o companie mare de prieteni.

La noi puteți sărbători petreceri de familie, corporative și aniversări, Noaptea de Revelion în reustaurant sau în căsuțe confortabile.

Dacă sunteți în căutarea unui local pentru celebrarea căsătoriei cu persoana iubită, vă sugerăm să sărbătoriți acest eveniment important la resutarantul nostru elegant − „Fenix”.

Sală confortabilă cu șemineu plasată la parter, sală de banchete la etajul doi, meniu de banchet si de fourchette, un nivel înalt de deservire, apartament nupțial pentru tinerii căsătoriți, cazarea invitaților în vile confortabile, organizarea și perfectarea căsătoriei prin deplasare.

Pe lângă o petrecere tradițională, vă putem oferi programe distractive și decorarea sălii în stilul potrivit. În perioada caldă a anului vă oferim: hidrobiciclete, bărci cu vâsle și o navă cu capacitatea de 30 pasageri pentru o calatarie pe lacul Ghidighici.

Puteți finaliza petrecerea în sauna confortabilă, prevăzută pentru companii de 8-12 persoane.

Lu-Du: 0:00 - 00:00
ic_parking_ Created with Sketch.
Parcare
ic_playground Created with Sketch.
Teren de joacă
Cum să ajung