Recreere și divertisment

Chisinau International Preschool - CHIPS

Se deschide Lu la ora 8:00Chișinău, str. Anton Crihan
PlaceImage

CHIPS promovează şi crede în învăţarea bazată pe cercetare şi educarea în spirit internaţional. În contextul unui mediu reflexiv şi stimulator, definit de jocuri structurate, muzică, artă şi mişcare, copiii îşi dezvoltă abilităţile lingvistice, sociale, emoţionale şi cognitive, care pun bazele succesului lor personal şi academic pe termen lung.

Filozofia CHIPS privind educaţia timpurie a copiilor corespunde cu cea a Asociaţiei Naţionale pentru Educaţia Copiilor de Vârstă Timpurie din SUA. CHIPS pune accent pe dezvoltarea multilaterală a copilului, acordând atenţie nevoilor sociale, emoţionale, fizice şi intelectuale ale fiecărui copil. Programele de educaţie preşcolară sunt adecvate din punct de vedere al dezvoltării, fiind bazate pe înţelegerea modelelor generale de dezvoltare în copilărie şi pe dezvoltarea individuală a copiilor.

Credem că părinţii sunt partenerii noştri în educaţie şi îi încurajăm să asiste la cursuri, să se implice în mod voluntar în activităţile CHIPS, să participe la evenimentele comunităţii şi să se alăture Grupului de părinţi. CHIPS comunică în mod constant cu părinţii prin intermediul site-ului, prin e-mail şi newslettere. 

La sfârşit de săptămână părinţii primesc un raport în care sunt afişate toate activităţile şi atunci părinţii pot să vadă dezvoltarea copilului treptat. CHIPS invită părinţii să ia masa cu copiii în fiecare zi, astfel petrecând timpul cu copilul, dar şi gustând din meniul sănătos pe care îl oferă CHIPS.

Sănătatea şi bunăstarea copiilor reprezintă o prioritate la CHIPS şi se reflectă în toate activităţile noastre. Elevii se simt bine, odihniţi si energizaţi, deoarece, pe lângă un mediu prietenos, li se oferă un prânz sănătos adaptat vârstei şi două gustări sănătoase pe zi, precum şi o perioadă de odihnă imediat înainte sau după masa de prânz. În plus, CHIPS are un pediatru la dispoziţie, care consultă copiii, dacă nu se simt bine, şi îi asistă în caz de urgenţă.