Irina Rimes a povestit mai multe detalii despre plecarea sa în România

Deși i s-a promis un contract cu o casă de discuri, de fapt nu o aștepta nimic la București, doar Andi. Irina Rimes a povestit detalii despre plecarea sa în România, în anul doi de facultate, și despre cum a ajuns să îndrăgeasca și să crească profesional în țara de peste Prut.

Declarațiile au fost făcute într-un interviu cu Cristina Stănciulescu, pentru portalul românesc Gândul, transmite zugo.md.

„Eu când am venit în România, am venit practic la nimic. Vorbisem cu Cristi Tabără, care pe atunci trebuia să fie nașul meu de cununie –„Vrea Cat Music să semneze cu tine, vino încoace”. Eu aveam 1000 de euro câștigați după concursul „Fabrica de Staruri”, la care participasem, și de banii ăia mi-am luat niște haine noi, mi-am luat bilete la autobuz, mi-am făcut viză și am venit, în anul doi de facultate.

Nu mă aștepta nimeni, desigur, niciun Cat Music, nimic, în schimb mă aștepta Andi la Gara de Nord. Frumușel, cu prietenul lui, a venit cu mașina, m-a luat, i-a fost rușine să mă ducă acasă, m-a dus la un hotel. Am stat acolo până când și-a luat curajul să mă ducă acasă. Până atunci nu avusesem cu Andi interacțiunea asta de iubiți. Noi ne iubeam, dar la distanță și am zis că nu vom fi împreună, că nu avem cum. El e acolo, eu sunt aici.

M-am îndrăgostit de București, arhitectural. Țin minte că mă ducea Andi pe străzile orașului vechi și eram ca un copil care merge la zoo și vede tot felul de animăluțe pentru prima oară. M-am îndrăgostit de clădirea CEC, de multe chestii aici, de toate străduțele, de toate restaurantele, de drumurile pavate, de mirosurile de piatră. Și de metrou, dar mai mult de tramvai.

Bucureștiul a fost o salvare, pentru că eu mi-am lăsat toată viața de acolo, am pus-o pe HOLD (tr: așteptare), ea nu prea a mai existat până când nu m-am întors să o reiau și am văzut că îmi place mai mult aici, iar am lăsat totul acolo și am venit aici, ne stabilisem deja definitiv.

Am lucrat în studio vreo doi ani, doar lucrând la piese, pentru alți artiști, după care a venit acea piesă – „Visele” – și totul s-a schimbat într-o noapte. Nu au venit banii într-o noapte, dar pentru mine a fost incredibil de repede”, a mărturisit Irina pentru sursa citată.

Irina Rimes este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București. Aceasta se poate mândri cu trei albume de succes: Despre el, Cosmos și Pastila.

source:zugo.md
0