Cătălin Josan revine în forță cu o nouă piesă - „S-a dus amorul”

După o pauză de câțiva ani, interpretul Cătălin Josan revine în forță cu o nouă piesă, intitulată „S-a dus amorul”.

Melodia este semnată chiar de el, iar versurile aparțin marelui poet român, Mihai Eminescu, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

Deloc întâmplător, premiera are loc astăzi, 15 ianuarie 2021, când se împlinesc 171 de ani de la nașterea poetului.

„S-a dus amorul” este o piesă despre dragoste apusă, pentru care artistul a colaborat cu studioul Cruen Productions de la Chișinău. 

Aceasta nu este prima melodie interpretată de Cătălin Josan pe versurile lui Mihai Eminescu. „De-aș avea”, un remake după Ștefan Petrache, s-a bucurat de un succes uriaș în Republica Moldova.

„Țin foarte mult la „S-a dus amorul” pentru că este prima dintr-o serie de piese pe care le-am compus într-o perioadă deloc ușoară, dar care m-a întărit mult”, comentează artistul. 

„Nu regret deloc sacrificiile făcute, în care am fost alături de oamenii acestei țări atunci când a fost cea mai mare nevoie, iar ei, la rândul lor, m-au inspirat să rămân autentic. În rezultat, am compus muzică ce mă reprezintă”.

Single-ul „S-a dus amorul” va fi disponibil în toate magazinele digitale de muzică, inclusiv Spotify, Apple Music, iTunes, Amazon și Deezer.

Cătălin Josan, născut la Chișinău, a devenit cunoscut după câștigarea în 2007 a concursului Megastar din România. Hitul Don't Wanna Miss You, câștigător al discului de aur, i-a adus faimă în Europa, în special în Italia. Un artist complex, Cătălin Josan este considerat și un promotor al valorilor naționale culturale românești.