Un nou concert al National Youth Orchestra va avea loc în această toamnă

Publicat: 24 noiembrie 2023

Pe data de 30 noiembrie, la Teatrul Național „Mihai Eminescu" va avea loc „Candlelight Music Night” — un eveniment muzical excepțional împreună cu Moldovan National Youth Orchestra și Catalina Cara. Evenimentul va aduce o seară de magie muzicală la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău.

Biletele online pot fi procurate pe afisha.md

Catalina Cara, cunoscută pentru calitățile sale vocale impresionante, va aduce publicului său un repertoriu variat, inclusiv reinterpretări muzicale ale pieselor de pe albumul său „Leap Year Baby,” alături de cântece de Crăciun internaționale. Acest eveniment muzical va fi însoțit de aproximativ 20 de muzicieni talentați din cadrul Moldovan National Youth Orchestra, oferind o experiență muzicală cu adevărat specială.

Unul dintre aspectele distinctive ale „Candlelight Music Night” va fi atmosfera magică creată de peste 1000 de lumânări. Deoarece sezonul sărbătorilor de iarnă începe curând, organizatorii își propun să aducă căldura și frumusețea muzicii de calitate în casele oamenilor. Acest eveniment urmează să devină începutul unei tradiții anuale purtând denumirea de „Candlelight Music Night.”

Catalina Cara este o interpretă talentată care a primit recenzii elogioase atât la nivel local, cât și internațional, de la Europavox, Soho Radio, Nexus Radio, Kronendach, Elle Romania, Glamour Magazine, Clubbing TV, Bandcamp și multe altele. De asemenea, muzica sa a fost inclusă în peste 10.000 de playlisturi internaționale pe Spotify. Dânsa a susținut concerte la festivaluri de prestigiu din România, precum Electric Castle, Summerwell, Analogue, Romanian Creative Week și altele. În plus, Catalina a avut onoarea de a fi prima artistă din Republica Moldova și România care a susținut 6 concerte la NAMM Show din Los Angeles, în aprilie 2023.

Moldovan National Youth Orchestra înființată în anul 2011, reunește cei mai talentați tineri instrumentiști din Moldova și România. Proiectul își propune să ofere tinerilor muzicieni posibilitatea de a se dezvolta profesional și de a prezenta publicului interpretări artistice valoroase. Fondatorul și dirijorul MNYO, Andriano Marian, a declarat că „Candlelight Music Night“ este un eveniment muzical ce promite să fie o experiență memorabilă pentru toți.

Invitați speciali: Anastasia Jantîc, Ileana și Pavel Orlov.

source:Afisha.md
0