Privește noul videoclip al piesei Tango în priviri de Andreea Bălan

Andreea Bălan are... "Tango în priviri"! Așa se numește cel mai nou single, cu care artista și-a propus să ne cucerească primăvara asta. Piesa este una de dragoste, iar videoclipul a fost filmat în București.

"Noul meu single este o piesa frumoasa de dragoste in care multi dintre voi va veti regasi. "Tango în priviri" este despre fiecare dintre noi, despre povestea de iubire pe care o traim, o poveste ca un dans in care plutesti, un dans in care conduci sau te lasi purtat de partener, vrei sa fugi, dar totusi vrei sa ramai pentru ca e atat de bine. ", a scris Andreea pe Facebook.

Fiecare poveste de dragoste are dansul său, iar Andreea Bălan a decis să schimbe 6 ținute și să pună la punct o coregrafie specială pentru videoclip, alături de două dintre dansatoarele sale. Filmările au durat o zi întreagă. Dacă ultimele videoclipuri au fost filmate în America, Andreea Bălan a decis să schimbe puțin piesajul. După 2-3 ani, cântăreața a filmat din nou într-un studio din Capitală, sub atenta supraveghere a iubitului ei, George Burcea, iar regia videoclipului este semnată de Ionuț Trandafir.

source:myzutv.ro
0