Nu rata noul videoclip a lui Carlas Dreams - Poetic şi Murdar

Carla's Dreams ne arată că poate aborda lejer şi genul trip-hop pe noua piesă "Poetic şi Murdar". Melodia primeşte un videoclip întunecat filmat în spatele blocurilor, în toalete slab iluminate şi în latura ascunsă a lumii. 

Pe un negativ cu influenţe populare la intro Carla's Dreams recită versuri cu încărcătura socială. "Poetic şi Murdar" se află la graniţa dintre hip-hop şi trip-hop, fiind dedicat celor murdăriţi de viaţă, năpăstuiţi şi pierduţi. Videoclipul este regizat de Roman Burlaca, cel care a definit stilul vizual al celor de la Carla's. Cum este Anton Corbijn pentru Depeche Mode aşa este Burlaca pentru Carla's. Vizionarul regizor a descris de altfel procesul său de realizare a unui clip în cadrul evenmentului "Mastering the Music Business 2018".

Protagonistul clipului stă în faţa unui ecran TV cu purici, apoi blocat într-o baie murdară. Carla's Dreams cântă versuri pesimiste precum "Te naşti singur, mori singur, da, da" privind direct spre cameră din spatele măştii sale. Carla's a descris aceasta creaţie cu versificaţie bogată astfel:

"Această piesă este dedicată celor care au avut norocul sau nefericirea de a fi "murdăriți" de viață, de lume, cu noroi, cu har. Poeți, invizibili adesea, care se nasc, trăiesc, mor printre și alături de noi. Acei "poeți" care simt viața, acei rebeli care văd altfel, acei "vecini" care nasc fraze zburătoare. Acei oameni care fac mereu pasul riscant dar adevărat pentru ei. Acei oameni care se dizolvă în ura și neînțelegerea altora adesea. Prea des. Deși sunt aproape întotdeauna cei mai îndrăgostiți de lume, de viață. V-am cuprins."

Înainte să lanseze noul single, Carla's Dreams a postat versurile pe Facebook, pentru că toţi fanii să le savureze, interpreteze şi să le întoarcă pe toate părţile. Dacă la începutul melodiei suntem în tărâm trip-hop, finalul este clar hip-hop, cu supradoză de scratch-uri excelent realizate.

A trecut aproape o lună de la ultima lansare Carla's, piesa tribut pentru feminitate "Pe Umerii Tăi Slabi". Fanii vor putea întâmpina lansarea albumului "Monomaniac" pe 5 mai la Arenele Romane.