Laura Vetty aduce dorință și pasiune în noul său videoclip “Lady Marmalade”!

Publicat: 17 mai 2022

Fermecătoarea Laura Vetty lansează noua sa producție “Lady Marmalade” în care pasiunea, suspansul și dorința se contopesc. Noul single este creat în stil pop cu influențe cool de trap, iar video clipul dezvăluie un scenariu cu fler à la cabaret, acțiune și dramă.

La producția acestui track artista a colaborat împreuna cu Mark Stam, Ștefan Marin și DiLit. Piesa a captivat-o pe Laura din prima audiție, demo-ul fiind audiat doar la chitară și voce. Videoclipul “Lady Marmalade” este regizat de către Victor Detto, stilizat de Yana Pozitivi, iar DOP a fost DeGosh (George Secrieru). Pe parcursul producției interpreta schimbă 5 ținute senzuale inspirate din starea ce transmite coloana sonoră.

“La producția “Lady Marmalade” am lucrat cu persoane extrem de talentate și dedicate muzicii. La fel și realizarea videoclipului a fost posibilă datorită experienței și profesionalismului întregii echipe. Sunt extrem de recunoscătoare fiecărui om care a clădit alături de mine fiecare pietricica spre realizarea produsului final”, afirmă Laura Vetty.

Laura Vetty este interpreta care urcat în marele scene alături de Dan Balan, apoi pășind în scena ca artist independent cu experiență profesională internațională.

source:Afisha.md
0