Lady Gaga într-un show de zile mari la Super Bowl 2017

Lady Gaga a adus fanilor un adevărat amestec de hituri la show-ul din acest an de la Super Bowl. Cameleonica artistă a trecut prin cele mai cunoscute single-uri „Poker Face”, „Born This Way”, „Telephone”, „Just Dance”, „A Million Reason” și „Bad Romance”, acompaniată de un grup de dansatori și de un cer luminat de drone.

Show-ul a început cu o reinterpretare a cântecului „This Land is Our Land” al lui Woody Guthrie în timpul căruia Lady Gaga stătea pe acoperișul stadionului NRG din Houston. În același timp, în spatele ei, sute de drone au format steagul Americii. După acest moment, Lady Gaga a sărit în Arenă susținută de coarde elastice și continuând cu un fragment din piesa „I'm On The Edge” și apoi, cu single-ul de debut, „Poker Face”. După mai multe acrobații în aer, artista a coborât pe scenă și a fost acompaniată de mai mulți dansatori. În timp ce efectele pirotehnice își făceau apariția pe fundal, Lady Gaga a început să cânte „Born This Way”. Acela a fost probabil cel mai aclamat moment al show-ului. A fost urmat de o versiune a single-ului „Telephone”, dar, la care, Beyonce nu și-a făcut apariția. Lady Gaga a mai continuat cu „Just Dance”, „A Million Reasons” în varianta de pian și cu „Bad Romance”.

În timpul conferinței de dinainte de Super Bowl, reporterii au întrebat-o pe Lady Gaga dacă va protesa în mod explicit împotriva lui Donald Trump. Însă, artista a fost rezervată în detalii și a menționat că acest eveniment va păstra identitatea cu care s-a făcut remarcată de-a lungul carierei sale.

 

„Cred în pasiunea pentru includere. Cred în spiritul egalității și că cel al acestei țări este unul al iubirii și compasiunii și bunătății. Show-ul meu va încuraja aceste filosofii. Scena va fi, timp de 13 minute, a acelui copil care nu a putut sta la masa celor cool și acel copil care a fost dat afară din casă pentru că părinții lui nu îl acceptau pentru ce era. Și abia aștept!”, a declarat Lady Gaga în timpul conferinței.

Lady Gaga - Super Bowl 2017

Lady Gaga va anunța în curând turneul pentru noul său album, „Joanne”. Zvonurile că ea va participa la Super Bowl au circulat timp de câteva luni. Anunțul oficial a venit în luna septembrie a anului trecut. Totodată, Adele pretinde că i s-a propus și ei să participe la NFL. Însă, artista britanică a declarată că: „Acest show nu este despre muzică”.

 

„NFL a vorbit cu noi să facem acest Halftime Show, dar voiau să asculte noul album. Așa că, le-am cântat „Joanne” și le-a plăcut. Albumul a încheiat de fapt afacerea.”, a mai declarat Lady Gaga în timpul unui interviu din octombrie.