La Chișinău va avea loc a 57-a ediție a Festivalului de Muzică Mărțișor

Publicat: 7 februarie 2023

În perioada 2 - 9 martie va avea loc Festivalul Național de Muzică Mărțișor. Acest festival are scop de a ne reaminti fiecăruia adevăratele valori naționale și să ne arate cât de frumoasă este defapt, cultura noastră. Anume din acest motiv, organizatorii au pregătit un program divers, care include cele mai talentate colective naționale de muzică și dans, dar de asemenea și cei mai iscusiți meșteri.


Lăutarii Tradițional 

Data: 2 martie
Ora: 18:00
Locația: Palatul Național “Nicolae Sulac”

Biletele online pot fi procurate pe site-ul afisha.md

Pe 2 martie, sărbătorim împreună aniversarea de 70 de ani a maestrului Nicolae Botgros, în cadrul concertului „Lăutarii Tradițional”. Prietenii de-o viață și colegii de scenă ai artistului vor evolua pe scena Palatului Național, alături de Orchestra Națională „Lăutarii”, condusă de Nicolae Botgros.

Invitații serii: Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Cristian Pomohaci, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu-Căpitănescu, Ionuț Fulea, Niculina Stoican, Nicușor Iordan, Viorica Macovei, Ovidiu Barteș, Ion Paladi, Nicolae Glib, Valentina Cojocaru, Ioana Căpraru, Nicolae Ciubotaru, Tatiana Jacot, Constantin Bahrin, Lilia Roșca, Mihaela Tabură, Mariana Dobzeu.


Lăutarii Altfel 

Data: 3 martie
Ora: 18:00
Locația: Palatul Național “Nicolae Sulac”

Biletele online pot fi procurate pe site-ul afisha.md

Proiectul „LĂUTARII ALTFEL” revine pe scena Palatului Național, la aniversarea de 70 de ani a maestrului Nicolae Botgros. Pe 3 martie, veți avea parte de un un show muzical de excepție.

Vor evolua artiștii Marcel Pavel, Paula Seling, Brio Sonores, Ionuț Fulea, Monica Anghel, Ion Paladi, Natalia Barbu, Vasile Iovu, Vladimir Fotescu.

Acompaniază Orchestra Națională „Lăutarii” în format ALTFEL, condusă de Nicolae Botgros și Angry Band, condus de Valentin Șchirca.


Lăutarii lui Botgros & Lupii lui Calancea 

Data: 4 martie
Ora: 18:00
Locația: Palatul Național “Nicolae Sulac”

Biletele online pot fi procurate pe site-ul afisha.md

Lăutarii lui Botgros și Lupii lui Calancea își unesc forțele într-un show muzical incendiar, cu folclor, melodii haiducești, balade și tradiții îmbinate cu modern.

La spectacolul aniversar dedicat maestrului Nicolae Botgros participă Orchestra Națională de Muzică Populară „Lăutarii” și Lupii lui Alex Calancea.


DELIA: Mulțumesc, iubită mamă

Data: 6 martie
Ora: 18:00
Locația: Palatul Național “Nicolae Sulac”

Biletele online pot fi procurate pe site-ul afisha.md

După câteva evoluții spectaculoase pe scenele din capitală, Delia urmează să dea un alt concert în Chișinău deja în această primăvară. Concertele sale sunt experiențe intense de sunet, lumină și culoare, momente unice, care vor rămâne mult timp întipărite în amintiri.

Delia are una din cele mai spectaculoase voci din industria muzicală românească și știe să facă show ori de câte ori iese pe scenă.

Fiecare concert este o adevărată explozie de emoții, iar energia debordantă a artistei te face să simți muzica la maxim. De la ținute scenice care se schimbă în timp real, până la decoruri și efecte speciale ce te teleportează parcă într-o altă lume, totul este despre trăiri, euforie și adrenalină.


Irina Rimes: ACASĂ

Data: 9 martie
Ora: 18:00
Locația: Palatul Național “Nicolae Sulac”

Biletele online pot fi procurate pe site-ul afisha.md

Vântul și valul de dor aduc din nou la Chișinău una dintre cele mai îndrăgite artiste originare din Moldova, Irina Rimes.

Turneul ACASĂ este despre ambele lumi si este despre mai multe case. Este despre cum fanii au devenit o parte importanta din casa Irinei Rimes si despre cum ea poate construi un ACASĂ oriunde isi are muzica si ii este si publicul.

Irina Rimes este o cântăreață din Republica Moldova. Ea este cunoscută pentru hit-urile sale pop, inclusiv "Visele" și "Cine ești tu?" și a câștigat multiple premii muzicale în Europa de Est.

source:Afisha.md
0