Invitatul special al concertului din această duminică. Alături de cine va cânta Delia?

Publicat: 6 septembrie 2022

Pe data de 11 septembrie, în Parcarea Kaufland (str. Nicolae Testemițanu 3) va avea loc concertul ROCKADELIA. Invitatul special al serii va fi Macanache. Artistul va urca pe scena de la Chișinău cu un moment special și memorabil.

Biletele la acest eveniment se divid în 3 categorii

  • Main Zone -300 lei
  • Fan Zone - 500 lei
  • VIP Zone -800 lei 

Acestea pot fi procurate online aici.

Macanache s-a lansat în muzică în anul 2015 ca artist independent, iar cu Delia a colaborat la piesa “Rămâi cu Bine”, lansată în 2017. Macanache are un stil aparte, foarte relaxat și sincer, cu accent de limbaj de stradă pe un ton comic educativ. Este un maestru în arta rimelor în stilul liber, iar pe scenă e un adevărat actor ce știe să vorbească prin muzică și versuri cu publicul său. S-a făcut cunoscut cu hiturile precum„Ăsta sunt eu“, „Putred“, „Şefu“, „În fiecare zi“, ca mai apoi să fie catalogat drept noua senzație a muzicii underground românești.


Acum ai șansa să fii și tu parte a celui mai tare concert din această toamnă, să te bucuri de prestația excentricii Delia și rapperului Macanache și să lași emoțiile să te învăluie pe 11 septembrie la ROCKADELIA!

source:Afisha.md
0