În sezon de primăvară, Giulia lansează o piesă nouă - Îmi dă fiori

Giulia ne duce cu gândul la primăvară cu noua ei piesă, "Îmi dă fiori". De această dată, artista a ales să colaboreze cu o voce de peste Prut pe partea compozițională.

Puține sunt lucrurile care ne dau fiori, iar cele mai multe dintre ele izvorăsc din sentimente. Dintr-un sentiment s-a născut și noul single „Îmi dă fiori”, pentru care artista a colaborat cu Irina Rimes pe partea de compoziție.

"Îmi dă fiori" este o piesă de care m-am îndrăgostit iremediabil de la prima audiție. „Îmi dă fiori” te face să dansezi, să zâmbești dar cel mai mult te va face să te gândești la momentul în care ai simțit fluturi în stomac. Primele priviri, primul sărut, prima atingere pe care le-ai împărtășit cu persoana iubita îți revin în minte cu fiecare vers al acestei piese", declară Giulia.

Videoclipul „Îmi dă fiori” spune o poveste de dragoste prin intermediul unei melodii care crează dependență. Versurile, pline de metafore, aduc cu ele trăiri și fiori despre cele mai frumoase momente alături de persoana iubita. Giulia crează o traiectorie plină de simboluri ale unei relațîi în care, cu siguranță, se poate regăși oricine: dragoste copilărească, buze care simt, ochi care privesc cu admirație, atingeri jucăușe – toate lucrurile astea alcătuiesc tiparul unei povești care cu siguranță te va intriga, făcându-te să o reasculți iar și iar. Personajul principal masculin din videoclip este cântărețul Silviu Pască, cunoscut în online și că "baiatulcubarbamare".

Giulia, o adevărată #badassmom, îmbină perfect muzică și meseria full time de mama, iar publicul a ajuns să îi cunoască firea cameleonică în mediul online prin vlogurile pe care le face pe propriul canal de YouTube.