Eminem îl distruge pe Donald Trump în noul său freestyle

Eminem le-a dat un ultimatum fanilor săi: să aleagă între el sau Donald Trump. Totul a venit împachetat într-un freestyle de 4 minute în care îl distruge pe președintele american.

Printre lucrurile pe care i le reproșează se numără: războiul pe care-l tot caută cu Coreea de Nord („a kamikaze that’ll probably cause a nuclear holocaust”), faptul că-i susține pe neo-naziști și ranturile pe care Trump le are pe Twitter.

De asemenea, în tot scandalul cu jucătorii de fotbal american care pun un genunchi în pământ când se intonează imnul Americii, Eminem și-a manifestat suportul pentru această formă de protest și pentru Colin Kaepernick, jucătorul de la care a plecat totul.

Mesajul final pentru fanii săi a fost: „Any fan of mine who’s a supporter of his, I’m drawing in the sand a line, you’re either for or against, and if you can’t decide who you like more and you’re split on who you should stand beside, I’ll do it for it for you with this. Fuck you.”

Nu e prima oară când cineva din lumea hip hopului îi dedică piese lui Trump, încă din primăvara anului trecut au existat astfel de forme de protest:

source:noizz
0