Descoperă Magia Muzicii la Festivalul Internațional de Muzică „Mărțișor” în Chișinău

 Publicat: 7 februarie 2024

Martie este luna în care orașul Chișinău prinde viață cu sunetele muzicii și ale tradiției, iar anul acesta nu face excepție. În cadrul Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor”, ajuns deja la cea de-a 58-a ediție, publicul este invitat să se bucure de un adevărat festin al muzicii și culturii.

PreviewImage

Spectacolul începe cu un eveniment deosebit intitulat "De la Iași la Chișinău", care va avea loc pe 2 martie, la Palatul Național Nicolae Sulac.
Orchestra de Muzică Populară Mugurel și Constantin Arvinte va fi gazda acestui moment plin de farmec și tradiție, începând de la orele 18:00.
Biletele pot fi procurate online aici.

PreviewImage

Pe 3 martie, atmosfera se încinge odată cu concertul extraordinar susținut de artistul Smiley. Palatul Național Nicolae Sulac va fi gazda acestui spectacol care promite să fie o seară de neuitat, începând cu ora 18:00.
Cu cele mai iubite piese și noutăți muzicale, Smiley va fi garantul unei serii de suflet.
Biletele pot fi procurate online aici.

PreviewImageUrmează un moment incendiar pe 6 martie, când cele două trupe de mare succes, ZDOB ȘI ZDUB și VOLTAJ, își unesc forțele pentru un show de excepție intitulat "FRATZ".
La Palatul Național „Nicolae Sulac”, publicul va fredona împreună cele mai tari hituri și va fi martorul unei energii debordante, începând cu orele 18:00.
Biletele pot fi procurate online aici.

PreviewImageContinuăm cu o reuniune a patru personalități marcante ale culturii moldovenești: Nicolae Botgros, Alex Calancea, Vali Boghean și Cristofor Aldea-Teodorovici.
Pe 7 martie, acești artiști se vor uni într-un show incendiar numit "NE-AM UNIT", promițând o seară de excepție la Palatul Național „Nicolae Sulac”, începând cu ora 18:00.
Biletele pot fi procurate online aici.

PreviewImageEvenimentul atinge apogeul pe 9 martie, când The Urs, Alina Eremia și EMAA te așteaptă să "ATINGE CERUL" cu cele mai tari hituri.
La Palatul Național „Nicolae Sulac”, simte din plin dragostea, puterea și inspirația, începând cu orele 18:00.
Biletele pot fi procurate online aici.

Biletele pentru fiecare concert sunt disponibile pe platforma afisha.md. Nu rata ocazia de a trăi experiențe muzicale memorabile și de a fi parte dintr-un festival care celebrează frumusețea și diversitatea muzicii!

source:Afisha.md
0