Billie Eilish prezintă o nouă piesă din ultimul album - NDA

Billie Eilish revine la sound-ul de pe primul album și încântă fanii cu noul single "NDA". Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Billie.

Extrasă de pe așteptatul ei album ,"Happier Than Ever", piesa "NDA" accentueaza o latură mai întunecată a materialului. Clipul o prezintă pe artistă într-un cadru neobișnuit, alături de 25 șoferi profesioniști, care conduc la viteză maximă în jurul său, în mijlocul nopții. Videoclipul a fost filmat one-shot și nu a folosit nici o cascadorie dublă sau VFX pentru mașini.

Albumul "Happier Than Ever" apare oficial pe 30 iulie și poate fi precomandat de pe site-ul artistei. Materialul include 16 piese, inclusiv single-urile "My Future" și "Therefore I Am".

Pe noul album, Billie ne va arăta și ambitusul ei vocal. Într-un interviu acordat lui Stephen Colbert, artista a indicat că pe acest disc a experimentat mai mult cu stilul de interpretare, publicul urmând să descopere cum sună vocea ei în registrul înalt.

"Sunt câteva momente pe acest album când scot la iveală "niște trucuri". Vreau ca atunci când aleg să cânt într-un anume fel să simt că așa sună cel mai bine. Nu e vorba că nu aș putea să cânt la un volum mai ridicat. Dar o să auziți câte puțin din asta, o să vină, pe noul album", a detaliat Billie.


Tracklist Billie Eilish - "Happier Than Ever":


  1. Getting Older
  2. I Didn't Change My Number
  3. Billie Bossa Nova
  4. my future
  5. Oxytocin
  6. GOLDWING
  7. Lost Cause
  8. Halley's Comet
  9. Not My Responsibility
  10. OverHeated
  11. Everybody Dies
  12. Your Power
  13. NDA
  14. Therefore I Am
  15. Happier Than Ever
  16. Male Fantasy