РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Muzică
Concerte
3 SUD EST
Teatrul Verde

3 octombrie

Concerte
Rădăcini
Teatrul Verde

17 octombrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Иврит On-line
ONLINE

30 septembrie

Pentru copii
Занимательная информатика
ONLINE

6 octombrie

Au fost desemnate cel mai bine plătite celebrități din industria muzicală
28 august, 09:56923

Au fost desemnate cel mai bine plătite celebrități din industria muzicală în anul 2019, iar printre ele se numără Taylor Swift.

Taylor Swift, în vârstă de 29 de ani, a fost desemnată cel mai bine plătită celebritate, obținând în ultimele 12 luni venituri în valoare de 185 de milioane de dolari. O foarte mare parte din câștiguri este datorată turneului Reputation Stadium Tour, cu o valoare de 266 de milioane de dolari. În același timp, ea a reușit să își doboare și un record personal. O parte dintre câștigurile pe care Taylor Swift le-a încasat provine și din noul contract pe care l-a semnat cu Republic Record al Universal Music Group, menționează elle.ro.

În urmă cu o săptămână, Taylor Swift și-a lansat noul album, intitulat „Lover', care reprezintă o colecție de cântece care au în centrul lor dezmăgirile pe care chiar ea le-a trăit în viața sentimentală. Putem spune că s-a lăsat inspirată și de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de actorul Joe Alwyn, relație pe care a ținut-o extrem de mult timp departe de ochii presei.

Nu ar trebuie să ne surprindă faptul că Taylor Swift a fost numită cel mai bine plătită celebritate din industria muzicală. Cu doar o lună înainte, a primit titlul de cel mai bine plătită vedetă a acestui an, câștigurile venind din mai multe activități pe care ea le-a desfășurat pe lângă muzică, precum divertisment și sport.

Nu este de ignorat nici vedeta care se află pe locul doi, iar aici vorbim despre Beyoncé, care a ajuns la un venit de 81 de milioane de dolari, sumă pe care a încasat-o în cea mai mare parte datorită turneului On The Tour II, alături de soțul ei, Jay-Z.

Pe locul trei se află Rihanna cu suma de 62 de milioane de dolari, pe poziția a patra o avem pe Katy Perry cu suma de 57,7 milioane, iar pe locul cinci s-a clasat Pink cu 57 de milioane, fiind extrem de aproape de Katy Perry.

Taylor Swift s-a mai aflat în topul Forbes și în anii trecuți. În 2016 s-a clasat pe locul trei cu 44 de milioane de dolari, iar în 2018 s-a aflat pe a doua poziție cu un câștig de 80 de milioane de dolari.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

0 au distribuit articolul
Concerte
3 SUD EST
Teatrul Verde

3 octombrie

Concerte
Rădăcini
Teatrul Verde

17 octombrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie

Noutați asemănătoare