Au fost desemnate cel mai bine plătite celebrități din industria muzicală

Au fost desemnate cel mai bine plătite celebrități din industria muzicală în anul 2019, iar printre ele se numără Taylor Swift.

Taylor Swift, în vârstă de 29 de ani, a fost desemnată cel mai bine plătită celebritate, obținând în ultimele 12 luni venituri în valoare de 185 de milioane de dolari. O foarte mare parte din câștiguri este datorată turneului Reputation Stadium Tour, cu o valoare de 266 de milioane de dolari. În același timp, ea a reușit să își doboare și un record personal. O parte dintre câștigurile pe care Taylor Swift le-a încasat provine și din noul contract pe care l-a semnat cu Republic Record al Universal Music Group, menționează elle.ro.

În urmă cu o săptămână, Taylor Swift și-a lansat noul album, intitulat „Lover', care reprezintă o colecție de cântece care au în centrul lor dezmăgirile pe care chiar ea le-a trăit în viața sentimentală. Putem spune că s-a lăsat inspirată și de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de actorul Joe Alwyn, relație pe care a ținut-o extrem de mult timp departe de ochii presei.

Nu ar trebuie să ne surprindă faptul că Taylor Swift a fost numită cel mai bine plătită celebritate din industria muzicală. Cu doar o lună înainte, a primit titlul de cel mai bine plătită vedetă a acestui an, câștigurile venind din mai multe activități pe care ea le-a desfășurat pe lângă muzică, precum divertisment și sport.

Nu este de ignorat nici vedeta care se află pe locul doi, iar aici vorbim despre Beyoncé, care a ajuns la un venit de 81 de milioane de dolari, sumă pe care a încasat-o în cea mai mare parte datorită turneului On The Tour II, alături de soțul ei, Jay-Z.

Pe locul trei se află Rihanna cu suma de 62 de milioane de dolari, pe poziția a patra o avem pe Katy Perry cu suma de 57,7 milioane, iar pe locul cinci s-a clasat Pink cu 57 de milioane, fiind extrem de aproape de Katy Perry.

Taylor Swift s-a mai aflat în topul Forbes și în anii trecuți. În 2016 s-a clasat pe locul trei cu 44 de milioane de dolari, iar în 2018 s-a aflat pe a doua poziție cu un câștig de 80 de milioane de dolari.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Elle.ro
0