РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Muzică
Pentru copii
Limba engleză online
ONLINE

31 mai

Pentru copii
Иврит On-line
ONLINE

31 mai

Anna Odobescu a făcut prima repetiție generală pe scena de la Tel Aviv
7 mai, 09:171043

Anna Odobescu se pregătește intens pentru participarea la Eurovision 2019. Reprezentanta Moldovei a ajuns la Tel Aviv, acolo unde a și reușit deja să facă prima repetiție generală.

Canalul oficial de pe YouToube, Eurovision Song Contest, a publicat un video, unde aceasta este surprinsă pe marea scenă a concursului, cântând piesa „Stay”, cu ajutorul căreia va lupta pentru a reprezenta cu mândrie țara, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md

În imaginile publicate, aceasta apare într-o rochie albă, ajutată de o pianistă și de un show de artă.

„Noi nu vom avea calculatoare. Tot show-ul va fi doar artă vie, care de foarte mult timp nu a fost văzută la Eurovision. Credem că asta îi va surprinde plăcut pe oameni, pentru că, în ultimul timp, se folosește tot mai mult grafică computerizată. La noi nu va fi fierbinte. La noi va fi rece”, a spus Odobescu, într-o conferință de presă.

Amintim că Eurovision 2019 va avea loc în Israel, va cuprinde două semifinale (14 și 16 mai) și o finală (18 mai curent). Reprezentanta țării noastre va concura alături de țări precum Rusia sau România, în cea de-a doua semifinală. Transmisiunea în direct va fi dată de de Moldova 1, Radio Moldova și pe TRM.MD.

0 au distribuit articolul
Pentru copii
Limba engleză online
ONLINE

31 mai

Pentru copii
Иврит On-line
ONLINE

31 mai