A fost făcută publică averea lui Justin Bieber. Câți bani are artistul

Justin Bieber se află fin nou pe val, nu pentru că a scos vreun hit, ci pentru că are de gând să se aşeze la casa lui. A făcut deja pasul în acest sens. S-a logodit cu modelul, Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin.

Ştim că mulţi strâmbă din nas când aud de Justin Bieber, dar cântăreţul este o mină de aur. A făcut o groază de bani, iar averea lui este cu mult mai mare decât ţi-ai putea închipui. Să facem socoteala. Din vânzarea albumelor în format CD a strâns 13.5 milioane de dolari. În format digital a câştigat 68.5 milioane.

Turneele mondiale au fost extrem de profitabile. A început cu "My World" care i-a adus încasări de 53 de milioane, "Believe" de 200 de milioane, iar recentul "Purpose" - 250 de milioane de dolari.


Ca orice artist de succes, Justin Bieber face reclamă pe bani grei unor branduri cunoscute. Contractul cu Calvin Klein i-a adus multe milioane de dolari. Evident, suma este confidenţială.

justin-bieber-happy-hepta
Bieber a început să facă bani serioşi odată cu lansarea piesei "Baby", care a ajuns un superhit la nivel global. Melodia i-a adus în primul an încasări de 5 milioane de dolari.

justin-bieber-young-baby
Au urmat şi alte hituri majore, aşa că Justin a auzit de multe ori "Ka-Ching". Potrivit Celebrity Net Worth, averea cântăreţului se ridică la 265 de milioane de dolari. Asta este o veste bună şi pentru logodnica sa, Hailey Baldwin. 

source:Profm.ro
4