Un YardSale Sălbatic se așteaptă la Chișinău! Când și prin ce va uimi evenimentul?

Publicat: 29 iunie 2022

Organizatorii YardSale de la Chișinău știu exact de ce are nevoie orașul fierbinte în luna iulie - de o curte răcoroasă, un look leopard sau niște jambiere de șarpe, dar și de sălbăticia junglei în mijlocul unui oraș de piatră!

Iar singurul loc în care îți poți găsi tribul anume în acest fel este YardSale Sălbatic, eveniment ce va avea loc pe 3 iulie, la fosta fabrică “Aroma” din Chișinău. Se așteaptă a fi un eveniment colorat, incendiar și, ca de obicei, unic, pentru că în program se regăsesc activități pentru toate vârstele și interesele, o atmosferă pură, cumpărături diverse, muzică, vin și delicii!

Ce se așteaptă, mai exact, la eveniment:

În primul rând, divertisment, culoare și diversitate pentru cei mici!

Căutați meșterii! Împreună cu ei, copiii își vor inventa animale totem, le vor desena și vor reda astfel propriile lor povești. Vor desena colaje și măști. Vor desena turte dulci, pe care apoi le vor putea savura. Mai mult! Cei mici vor putea să participe la școala curcubeului și chimiei interactive cu Alexandr, iar astfel se vor bucura de o incursiune în lumea minunată a experiențelor și experimentelor.

Iar asta nu e tot! La același YardSale Sălbatic vor avea loc lupte distractive cu baloane de săpun. Și nu uitați că mai sunt și alte transformări miraculoase prin care vor putea trece picii, de exemplu prin desene pe față și împletitul cosițelor!

Dragi părinți, mai trebuie să știți că intrarea pentru copiii de până la 10 ani este GRATUITĂ!

Același YardSale, doar că mai sălbatic - o sărbătoare pentru toți și fiecare, cu apetit bestial și sete nebună de tot ce e gustos și aromat. La food court se va prăji tot ce-i mai bun, se va fierbe ce va fi mai potrivit, se vor tăia produse irezistibil de proaspete, se vor combina gusturi și arome, iar toate cele preparate se vor servi în farfurii comode. Vorbim de carne suculentă, orez și tăiței cu pui, porc, creveți și legume. Iar burgherii chinezești nu trebuie ratați nici într-un caz! Vor mai fi, de asemenea, mega hot dog-uri, clătite copioase cu 25 de topping-uri, chifle samosa indiene și gogoși super cool.

Și pentru că acest YardSale Sălbatic pică în zi liberă, puteți gusta sau să serviți mai multe tipuri de băuturi în drink space-urile de la eveniment. Vinul alb și rosé de la Land of Basarabia va aduce notele sale solare, ușor răcoritoare, tocmai potrivite pentru serile leneșe de vară. Și, fiți siguri, la YardSale Sălbatic va fi anume una dintre acele seri în care „nu vreau să merg acasă” va fi o expresie perfect valabilă. Pet Nat, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir și alte vinuri bune, precum și sangria cu sirop secret de la Somma Winery vă vor aștepta în același spațiu special amenajat pentru drink-uri. Iar pentru amatorii de bere vor fi câteva opțiuni bune de tot, de la Bear Republic, ceea ce înseamnă că berea proaspătă va putea fi îmbuteliată pe loc, la bere artizanală îmbuteliată. Vorbim despre Litra, LumenCraft & Labrewtory. Gustări la bere vor fi și ele din belșug.

Cei mai buni dintre cei mai buni vor fi cei responsabili de dulciuri!

Cofetarii vor pregăti eclere divine, macarons cu arome exotice, tarte de autor și prăjituri cu mousse, precum și milkshake-uri și ciocolată sănătoasă. Fermierii vor aduce gustări ecologice de toate felurile, iar unul dintre cele mai importante delicii pentru o zi fierbinte de vară va fi înghețata Sandra, cu întreaga sa paletă de gusturi! Veți putea mixa toate aromele exotice dorite și apoi vă veți delecta papilele gustative cu cea mai mare plăcere!

Pentru mai multă prospețime și tonus, La YardSale se vor vinde și sucuri naturale, presate la rece.
Bineînțeles, legendara ceainărie “Sho по чаю?” va avea și ea un loc sub soare printre stand-urile de la eveniment, cu vechile și noile tradiții chinezești în ale ceaiului, alături de TurboVasiliy.


Odată ce ați ajuns până aici, citiți mai jos și despre activitățile ce îi așteaptă pe… adulți!

  • Karaoke WILD WILD NEST cu duetul BEE$IR SISTERS (o melodie este deja inclusă în bilet!)
  • Graffiti spațial, ce va fi realizat și finalizat de către invitatul nostru special chiar în fața voastră
  • Ghicit în cărți antice de tarot, cu Dmitry-față de leopard
  • Loc pentru sport: ping pong, fotbal de masă și “șah beat”
  • Sesiuni foto minunate într-o junglă de piatră abandonată
  • Fotografii express, la prețuri ridicol de bune!
  • Zonă pentru băi de soare în bean bag-uri și narghilea pentru o stare bună de spirit!


Cântece frenetice și dansuri incendiare!

Cei mai buni DJ din Chișinău vor sta toată ziua la platane, iar “dedicațiile” vor începe împreună cu Dumitru Boicu. Și nu uitați de chitara țigănească a lui Iulian, care a mai jam-uit anterior, la ultimul eveniment YardSale, dar a promis că mai revine și la această ediție cu un vibe potrivit de sălbatic!

La apus se întrevăd ritmuri fierbinți, iar de asta vor avea grijă Moushie & Mereuts!
YardSale se va încheia cu muzica DJ-ului și colecționarului de viniluri - Last Sumerian(Tel Aviv).

Un târg pur și simplu sălbatic în care toată lumea se poate transforma!

Chiar dacă vii în blugi de un roz pal sau în jeans clasici, pe aleile răcoroase unde se pot face cumpărături (pentru că sunt în interior!), te poți transforma cu ușurință într-o regină a safari-ului sau până și în crocodilul Dundee, dacă vrei. Aici vei găsi rochii în stil leopard, cercei cu șarpe, brățări cu imprimeu de tigru, accesorii pentru păr cu solzi de pește, dar și șosete cu dragoni. Și, bineînțeles, chokers și mărgele pentru toate gusturile, decorațiuni pentru casă și flori de interior, tablouri și cărți poștale, jucării și jocuri intelectuale, precum și bijuterii din perle, argint, produse cosmetice naturale, genți, lumânări, săpun și o mare nesfârșită de lucruri utile, frumoase și rare.


CEL MAI IMPORTANT!

Începem pe 3 iulie la ora 12:00 și încheiem la apus!

Adresa: fosta fabrică AROMA (pe strada Dosoftei, între Toma Ciorbă și Petru Movilă)
Adresă pentru taxi: str. Dosoftei 134 (intrarea în fabrica AROMA este chiar vizavi)
Acces la eveniment: 100 lei (copiii sub 10 ani și pensionarii intră gratuit)
Bilete online puteți procura aici

Sălbatici în exterior, purtăm o mare dragoste în interior și vrem să știe toată lumea despre asta! Hai să ne vedem în duminica ce se apropie și să ne bucurăm de tot ce are să ne ofere acest YardSale Sălbatic!

source:Afisha.md
0