Un tânăr moldovean a cucerit Londra la o expoziție de artă

Știe să „vorbească” cu emoțiile și culorile, să le înșire pe foaie și să facă asta într-un mod deosebit. Vorbim de tânărul artist din Moldova, Constantin Botezat, cel care a reușit să cucerească Londra cu o nouă expoziție de artă.

În această lună tomnatică, conaționalul nostru și-a deschis cea de a 10-a expoziție organizată la Londra timp de un an de zile, care s-a desfășurat la Capital Art Gallery, transmite zugo.md. Pentru că își iubește baștina și tradițiile sale, tânărul dă dovadă de patriotism prin picturile create, multe dintre ele reprezentând locuri pitorești din Moldova, dar și România.

Prin ultimul eveniment creat, Constantin conturează din nou importanța tinerilor și munca acestora în societate, cucerește noi culmi ale succesului și mai multă motivație în tot ceea ce face.

Tânărul artist și-a început povestea în Marea Britanie atunci când a reușit – prin intermediul programului Erasmus – să călătorească acolo. Pe parcursul acestui an, el a reușit să-și valorifice activităție artistice; organizează două internship-uri în calitate de Designer/Creative Strategist pentru o revistă britanică și pentru un post de radio.

Tot în acest an, Constantin Botezat și-a expus picturile la Espacio Gallery, Husk Creative Space, Capital Art Gallery, Liberte Gallery, la Banca Europeană din Londra (cu susținerea Ambasadei Republicii Moldova în Marea Britanie). Însă aceste expoziții sunt doar o parte din munca lui, basarabeanul reușind să organizeze în jur de 40 de evenimente la: New York, Hollywood, Los Angeles, Salt Lake City, Lisabona, Bari, Cluj-Napoca și alte orașe din Europa.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:zugo.md
3