Un deținut din închisoare a primit titlul de cel mai sexy infractor

Îl mai știi pe Jeremy Meeks, infractorul sexy care a cucerit internetul cu poza lui din arest, în 2014?Tipul a fost condamnat la închisoare pentru posesie ilegală de armă de foc. 

Însă a devenit cunoscut după ce poza sa din arest a fost publicată pe site-ul Poliției. Internauții l-au numit atunci “infractorul sexy”, iar povestea lui a făcut senzație.

 Jeremy Meeks

Acum, Jeremy este detronat de un alt deținut. Mekhi Alante Lucky este numele tânărului descoperit la închisoare de o agenție de modele. Are 20 de ani, este din din Carolina de Nord și a fost arestat în aprilie 2016 pentru depășirea vitezei legale și conducerea unei mașini furate.

Mekhi a semnat un contract cu agenția de modele St. Claire după ce o fotografie din timpul arestului a devenit virală pe internet.


"Am știut imediat că este perfect pentru o carieră de model la St. Claire", a declarat Damiana O'Bryant, managerul agenției. Aceasta speră să îl aducă pe Lucky la Săptămâna Modei din New York în luna februarie.

Supranumit "Iubitul din închisoare", tipul a atras atenția și datorită trăsăturii sale fizice. El are culori difere ale irisului ochilor. Mai precis, suferă de o afecțiune rară, denumită heterocromie, având un ochi căprui și unul albastru.

source:noizz
0