Uite cum arată Kim Kardashian după ce a slăbit 32 de kg

Un selfie făcut de Kim a înregistrat un record de like-uri pe contul ei de Instagram. Starleta şi-a dezvăluit talia după ce a slăbit, iar imaginea a stârnit un val de reacţii.

Numele ei a devenit sinonim cu noţiunea de selfie. Kim Kardashian e dependentă de aceste fotografii şi nici măcar episodul jafului de la Paris, când s-a trezit cu pistolul la cap şi a rămas fără bijuteriile sale scumpe n-a traumatizat-o într-atât încât s-o facă să renunţe la pozele cu care îşi alimentează "armata" de pe Instagram, ajunsă la 108 milioane de admiratori.


O cifră enormă, care explică succesul fotografiilor pe care Kim le publică: e suficient ca un sfert din sfertul acestei cifre să vadă o imagine a vedetei şi succesul este asigurat. Dar când starleta arată şi cât a slăbit, trebuie să consemnăm un record: un selfie de pe contul ei de Instagram are acum peste 3,48 milioane de like-uri!

Kim a postat pe 12 februarie o captură dintr-o înregistrare video, iar cadrul respectiv a atras imediat atenţia. Folosind "schema clasică" a filmării în oglinda din baie, starleta purta doar un costum de baie negru din două piese pentru ne arăta talia sa de numai 61 de centimetri, la care a ajuns după ce a slăbit 32 de kilograme. "N-am avut 61 în viaţa mea", a spus ea în clipul din care a extras captura.

Silueta incredibilă a uimit-o chiar şi pe sora ei, Kourtney Kardashian, notează site-ul Bet. "Nu pot să iau în serios chiar acum silueta ta. Fiindcă talia ta e atât de mică, iar şoldurile tale sunt atât de mari", i-a spus franc. Kim i-a răspuns că şoldurile ei măsoară 99 de centimetri.

Imaginea postată pe Instagram la mijlocul lunii februarie a stârnit un interes imens. Până marţi seară, aceasta a strâns 3.486.924 de like-uri şi 36.700 de comentarii, cifre absolut fabuloase pe care doar "regina selfie-urilor" le  poate obţine.
În ultimii doi ani, Kim Kardashian a făcut eforturi mari pentru a da jos surplusul de 32 de kilograme pe care l-a căpătat în timpul celor două sarcini. Iar rezultatul pe care ea l-a arătat cu mândrie demonstrează că şase şedinţe de fitness pe săptămână cu antrenoarea Melissa Alcanatara fac minuni. 


Kim Kardashian a anunţat pe 17 ianuarie naşterea celui de-al treilea copil al lor, o fetiţă născută de o mamă surogat.

"E aici. Eu şi Kanye suntem fericiţi să anunţăm naşterea fiicei noastre sănătoase şi frumoase. North şi Saint sunt încântaţi să o cunoască", a scris starleta atunci, mulţumindu-le mamei surogat, precum şi medicilor şi asistentelor care au asistat la naştere. Kim Kardashian a decis să recurgă la o mamă surogat, după ce medicii au avertizat-o că o nouă sarcină prezintă riscuri grave pentru sănătate. 

Potrivit TMZ, Kanye West i-a plătit 45.000 de dolari mamei surogat şi i-a interzis să fumeze, să ia medicamente, să facă băi fierbinţi, să-şi usuce părul ud cu uscătorul electric şi să mănânce peşte crud în timpul sarcinii.Kardashian şi West sunt deja părinţi lui North, de 4 ani, şi ai lui Saint, de 2 ani.

source:Eva.ro
0