Uite cum arată cea mai frumoasă reclamă de Crăciun din 2017

De-a lungul timpului, lanțul de magazine John Lewis a devenit recunoscut pentru reclamele lacrimogene și foarte frumoase de Crăciun, în care au investit sume colosale. Nici anul acesta nu a dezamăgit, chiar dacă mai multe voci din online s-au arătat dezamăgite.

Persoanjele principale din reclama sunt un băiețel și Moz, monstrul prietenos de sub patul lui, care nu-l lasă să doarmă noaptea, pentru că fie sforăie, fie se joacă împreună etc. Când își dă seama că acest lucru îl afectează pe băiețel pe parcursul zilei, Moz îi face un cadou de Crăciun care să-l ajute.

Piesa folosită pentru coloana sonoră a reclamei este un cover făcut de Elbow după The Beatles - Golden Slumbers. De asemenea, reclama este regizată de regizorul câștigător al Premiului Oscar: Michel Gondry (cunoscut pentru Eternal Sunshine of the Spotless Mind, dar și pentru videoclipurile muzicale ale unor artiști precum The White Stripes, The Chemical Brothers și Björk).

„Când i-am povestit fostei mele prietene că urmează să regizez următoarea reclamă John Lewis pentru Crăciun, a spus că reclamele astea trebuie să-i facă pe oameni să plângă. Săptămâna trecută, când i-am arătat-o, a plâns. Așa că m-am liniștit.”, a povestit Gondry.

Iată și o recapitulare a celor mai frumoase reclame făcute de John Lewis din 2007 până în 2015:

Și cea din 2016:

source:noizz
1