O tânără din Moldova a câștigat titlul Designer of the year 2019

Orașul Dubai a găzduit grandiosul show de modă ,,Designer of the year” 2019. Participanți din diferite țări ale lumii, Thailanda, Spania, Italia, Franţa etc., și-au prezentat colecțiile în fața publicului, dar și a juriului format din profesioniști de talie internațională.

Câștigătoarea spectacolului de modă a fost aleasă Eugenia Negruța, o tânără designer din Moldova, în vârstă de 24 de ani, care s-a clasat pe locul 1, scrie unica.md.

Eugenia Negruța a fost aleasă Designerul Anului în Dubai! Este de menționat că jumătate dintre exemplarele care au strălucit pe podium au fost prezentate, acum un an, la susţinerea diplomei de licenţă, la Universitatea „Ion Creangă” din Chișinău.

Colecția de ținute create în stilul etno, din țesături de in, bumbac, tricotaj și detalii realizate hand-made, în diferite tehnici, tapiserie artistică, a făcut furori în scenă. Colecția moldovencei a fost asociată pe podium cu niște ,,îngeri”.

Tânăra a primit deja numeroase oferte de colaborare cu designeri din mai multe ţări, iar în luna noiembrie se pregătește pentru nou concurs de modă, în Olanda.

,,Visele au specificul de a se realiza, astfel acest premiu este o dovadă. Niciodată nu am încetat să-mi pun scopuri, să merg spre ele ferm și cu mult curaj de a reuși. Vreau să le mulțumesc celor care au fost alături si m-au susținut încontinuu, au scris vorbe calde, mi-au oferit încredere în momente dificile când eram gata să cedez și m-au ținut de mână atunci când îmi era frică. Emoții de nedescris, împlinire, mândrie, fericire enormă. Iată cu ce am fost răsplătită pentru munca din spate, lacrimi și nopțile albe, și asta consider eu cea mai frumoasă realizare!”, mărturisește Eugenia Negruța.

source:unica.md
1