Miley Cyrus face o pauză în cariera sa muzicală

Miley Cyrus a fost internată recent în spital, pentru amigdalită, și se pare că doctorii au descoperit și o altă problemă medicală.

Atunci când Miley Cyrus a fost internată în spital, doctorii i-au descoperit o altă afecțiune, la nivelul corzilor vocale, afecțiune pe care o avea de mai mulți ani, fără ca Miley să cunoască gravitatea problemei, transmite elle.ro.

Cântăreața în vârstă de 26 de ani este supusă în prezent unui tratament care implică și un repaus complet al corzilor vocale: timp de mai multe săptămâni Miley nu are voie să cânte sau să vorbească.

Afecțiunea descoperită de doctori a necesitat și o operație, desfășurată fără incidente, iar acum artista „se recuperează acasă”, respectând însă indicațiile medicilor cu privire la pauza vocală de câteva săptămâni.

O sursă apropiată lui Miley Cyrus a dezvăluit că aceasta „se simte excelent” și ca „va reveni cu și mai mare forță la începutul anului următor”.

Miley se bucură de sprijinul iubitului ei, cântărețul Cody Simpson, care a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de Miley și făcând referire la operația pe care a suferit-o aceasta, cuvântul „succes” fiind cel din descrierea imaginii. În plus, el a lansat recent o piesă, „Golden Thing”, care este inspirată de relația cu artista.

Miley și-a anunțat fanii că va face o pauză vocală tot prin intermediul unei postări pe Instagram, iar fanii au copleșit-o cu mesaje de susținere.

Cel mai recent recital susținut de Miley Cyrus a avut loc în luna septembrie, la scurt timp după despărțirea de Kaitlynn Carter.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Elle.ro
0