Keanu Reeves a renuntat la barba pentru cel mai recent rol

"Bill & Ted Face the Music" e gata sa inceapa filmarile, iar Keanu Reeves a renuntat la barba sa emblematica pentru a reintra in rolul lui Ted Theodore Logan dupa aproape 30 de ani.

Fanii abia au asteptat sa-i revada pe Reeves si partenerul sau, Alex Winters, reuniti pe marele ecran si se pare ca dorinta lor se va transforma in realitate in curand.

Inainte de inceperea filmarilor, Keanu a fost vazut plimbandu-se fara barba pe strazile din New Orleans, orasul in care are loc procesul de productie al peliculei "Bill & Ted Face the Music".

Productia incepe la scurt timp dupa ce presa straina a aflat ca, pe langa Keanu Reeves si Alex Winters, din distributia peliculei vor mai face parte Amy Stoch si Hal Landon Jr. care revin ca parintii lui Ted, in timp ce Beck Bennett va fi fratele sau mai mic, Deacon.

De asemenea, s-a aflat ca Erinn Hayes va juca rolul sotiei lui Ted, iar Jayma Mays va fi sotia lui Bill.

In rest, pe marile ecrane vor mai aparea William Sadler, Samara Weaving, Brigette Lundy-Paine, Scott Mescudi aka Kid Cudi,si Anthony Carrigan.

Oficial, partea a treia a seriei "Bill & Ted" va fi produsa de Orion Pictures de la MGM, iar studioul a confirmat ca filmul va fi lansat pe 21 august 2020.

Dean Parisot (Galaxy Quest) va regiza lung-metrajul, dupa un scenariu scris de Chris Matheson (Edge Goofy) si Ed Solomon (Men in Black), care s-au ocupat si de primele doua filme.

"Bill & Ted's Extreme Adventure" si "Bill & Ted's Bogus Journey", lansate in 1989, respectiv 1991, au devenit filme de cult pentru industria cinematografica. Desi nu au avut succes urias la box-office, au ramas repere in cultura pop, motiv pentru care cererea de a face o continuare a fost uriasa.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:filmnow.ro
1