Justin Bieber a stabilit un nou record pe Youtube

În 2020, lui Justin Bieber pare că îi merge din ce în ce mai bine. După ce a anunțat că va lansa album nou, artistul a stabilit un nou record pe Youtube.

Anul 2020 îi aduce numai vești bune lui Justin Bieber. Artistul a reușit să depășească 50 de milioane de abonați pe canalul de Youtube, un record ce îl face pe Justin Bieber cel mai mare artist din istoria Youtube.

Anul acesta, Justin Bieber le-a oferit fanilor ocazia să îl cunoască mult mai bine. Artistul a lansat mini seria de documentare ”Justin Bieber: Seasons” care s-a bucurat de un adevărat succes încă din primele ore de la lansare.

Bieber is back”, ”Making magic” și ”Justin și Hailey” sunt episoade care momentan sunt disponibile doar pe versiunea Youtube Premium. Pentru versiunea basic de Youtube, acestea vor fi lansate în fiecare zi de luni și miercuri. ”Justin Bieber: Seasons” este o mini-serie de documentare care are 10 episoade. 

Pentru documentar, artistul canadian a semnat un contract cu YouTube, în valoare de 20 de milioane de dolari. ”Este foarte plăcut să am YouTube-ul ca partener pentru acest documentar. Vreau să îmi port fanii într-o nouă călătorie”, a declarat Justin.

source:myzutv.ro
1