Încă un nume celebru în filmul „House of Gucci”. Salma Hayek s-a alăturat distribuției

Încă un nume celebru în filmul „House of Gucci”. Salma Hayek s-a alăturat distribuției Salma Hayek (54 de ani) o joacă pe clarvăzătoarea Pina Auriemma în filmul lui Ridley Scott „House of Gucci"

Actrița de origine mexicană Salma Hayek – nominalizată la Oscar pentru rolul titular din „Frida' (2002) – li s-a alăturat lui Al Pacino, Jeremy Irons, Adam Driver, Lady Gaga, Jared Leto, Mădălina Ghenea și lui Jack Huston în distribuția filmului „House of Gucci', produs de studiourile MGM și de Scott Free Productions, compania veteranului regizor Ridley Scott (83 de ani). 

„Sunt extrem de încântată să o văd pe buna mea prietenă Salma alăturându-se unei asemenea distribuții extraordinare. De vreo douăzeci de ani discutam cu ea despre acest proiect care are în centru casa Gucci, iar acum, că se întâmplă, eu și Rid suntem foarte bucuroși', a povestit Giannina Scott, care produce filmul prin Scott Free Productions, alături de soțul ei, Ridley Scott. 

Acțiunea filmului este plasată în jurul asasinării lui Maurizio Gucci (Adam Driver), nepotul legendarului creator de modă Guccio Gucci. În 1995, când a fost omorât de un asasin plătit de fosta sa soție, Patrizia Reggiani (Lady Gaga), Maurizio Gucci era președintele casei de modă înființate de bunicul său. Pentru fapta sa, Patrizia Reggiani a fost arestată în 1997 și condamnată, în 1998, la 29 de ani de închisoare, din care a executat optsprezece, fiind eliberată în 2016.

Salma Hayek o va interpreta pe PinaAuriemma, o clarvăzătoare care era bună prietenă a Patriziei Reggiani. În film o vom vedea și pe frumoasa româncă Mădălina Ghenea, care joacă rolul legendarei Sophia Loren. Scenariul este scris de Roberto Bentivegna, iar filmul va avea premiera în Statele Unite pe 24 noiembrie. 

 

Pe Salma Hayek o vom vedea în curând în filmul „The Hitmans Wifes Bodyguard' (2021), care va avea premiera în Statele Unite pe 16 iunie. Acesta este continuarea succesului „Hitman’s Bodyguard: Care pe care' (disponibil pe Netflix), din 2017, în care un bodyguard prudent și experimentat, Michael Bryce (Ryan Reynolds), trebuia să asigure protecția unui asasin impulsiv (Samuel L. Jackson) care urma să depună mărturie împotriva unui dictator (Gary Oldman). Salma Hayek o interpretează în ambele filme pe Sonia Kincaid, soția lui Darius Kincaid.  

Actrița a jucat, de asemenea, alături de Angelina Jolie, Richard Madden, Gemma Chan, Kit Harington și Kumail Nanjiani, în mult-așteptata peliculă Marvel „The Eternals', regizată de multipremiata Chloé Zhao. Aceasta va avea premiera pe 5 noiembrie. 

source:TvMania
0