În Chișinău va avea loc training-ul Fashion Trendsetting

Publicat: 29 aprilie 2022

Pe data de 7 mai, la Mediacor, va avea loc training-ul de Fashion Trendsetting, organizat de către ZIPHOUSE și condus de Stella Arion.

Multitudinea de trend-uri din lumea fashion poate fi copleșitoare pentru designeri în momentul creării unei noi colecții. Cum le alegi cele mai potrivite și comerciale tendințe pentru brand-ul tău? Noi avem răspunsul.

ZIPHOUSE te invită la o nouă ediție a evenimentului de „Fashion Trendsetting” cu speaker-ul internațional Stella Arion, în cadrul căruia vor fi explicate direcțiile tendințelor în materie de stiluri, paletă cromatică, textile și formă pentru sezonul de Toamnă/Iarnă 2022-2023 pentru industriile creative și fashion, cât și metodele de implementare a acestora în colecțiile proprii.

Evenimentul se va desfășura în două blocuri:

Blocul teoretic, unde se va relata despre care sunt cele mai actuale tendințe ale sezonului ce urmează, cum să alegi tendințele și să le conectezi la identitatea propriului brand, și diverse metode de aplicare a acestora, ținând cont de specificul pieței locale și a clienților existenți.

Blocul practic, unde participanții vor afla despre implementarea unui trend mondial din lumea modei în colecțiile proprii, adaptate după necesitățile locale.

Trainingul va avea loc în limba rusă. 
Acesta poate fi procurat aici.

source:Afisha.md
0