Gigi Hadid, mai sinceră ca niciodată. Ce a relatat presei vedeta?

Publicat: 29 noiembrie 2022

Gigi Hadid nu mai are nevoie de nicio prezentare. Modelul este cunoscut în lumea întreagă, iar numele ei este pe lista de preferate ale celor mai mari case de modă. De câteva zile, pe Instagram circulă un videoclip cu unul dintre momentele pe care Gigi le-ar vrea șterse din memoria tuturor.

Cei mai mari designeri se bat, la figurat pentru ca Gigi Hadid să defileze purtând creațiile lor. Gi face parte din gang-ul noilor modele care fac ravagii la nivel mondial, alături de sora ei, Bella Hadid, de Kendall Jenner și de soția lui Justin Bieber, Hailey. Gigi Hadid are peste 76 de milioane de urmăritori pe Instagram, la care se adaugă și alte milioane in real life.

„La defilarea pentru Jacquemus nu am știut cum să îmi gestionez părul. Defilam liniștită și iubeam aspectul din spate al rochiei. Era un fotograf și am crezut că va ieși o poză frumoasă dacă scot asta în evidență. În loc să mă întorc ușor, doar cu capul, practic, mi-am mutat direct părul. Chiar dacă nu a fost un moment profi, cred că lumea l-a apreciat.”, a povestit Gigi Hadid. 

source:Afisha.md
0