Filmele cu care vedetele de la Hollywood nu se mândresc azi

Drumul către faimă este deseori acoperit de spini, asta demonstrează celebrităţile care înainte să îşi construiască un nume la Hollywood au apărut în filme pentru adulţi.

Înainte de a se face remarcat în rolul lui Joey din serialul “Friends” , Matt LeBlanc a jucat în popularul serial pentru adulţi „Red Shoe Diaries”, scrie okmagazine.ro.

La 19 ani, Cameron Diaz a apărut pentru prima dată complet dezbrăcată într-un videoclip provocator numit „Ea nu este înger”. Blonda l-a dat în judecată pe creatorul materialului, care ajunsese să o şantajeze. Totuşi, spre deliciul multor fani, videoclipul a ajuns pe Internet.

Jackie Chan nu a jucat întotdeauna în filme de acţiune şi comedie. În 1975, actorul apare într-o producţie pentru adulţi, "All in the family".

David Duchovny nu a întruchipat întotdeauna personaje serioase. Înainte de a cunoaşte celebritatea cu rolul agentului Mulder în „Dosarele X”, el a apărut în seria „Red Shoe Diaries”, ca şi Matt Leblanc.

Sylvester Stallone a devenit cunoscut datorită seriei „Rocky”, însă şi-a făcut debutul într-un film pentru adulţi, „The Party at Kitty and Stud’s’’. El a spus că în acel moment nu avea practic un adăpost şi că sărăcia l-a obligat să facă acest lucru.

Helen Mirren este la ora actuală una dintre cele mai cunoscute actriţe din lume. Ea a jucat în 1979 în filmul „Caligula”, o epopee despre romani ce avea să fie interzisă pentru scenariul său controversat.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Okmagazine
0