Emma Roberts și partenerul ei, Garrett Hedlund, vor deveni părinți

Actrița Emma Roberts a confirmat că este însărcinată și cu această ocazie a dezvăluit și sexul bebelușului.

Emma Roberts și partenerul ei, Garrett Hedlund, vor deveni părinți pentru prima dată, scrie elle.ro.

Actrița a confirmat că este însărcinată chiar pe contul personal de Instagram, publicând o serie de fotografii în care i se vede burtica de gravidă. Emma Roberts a dezvăluit și că urmează să aibă un băiețel. „Eu… și cei doi băieți preferați ai mei”, a scris actrița pe Instagram.

În luna iunie au apărut o serie de zvonuri potrivit cărora Emma Roberts ar fi însărcinată. Ulterior, au apărut și primele fotografii cu ea însărcinată, după ce a fost surprinsă alături de partenerul ei, actorul, modelul și cântărețul Garrett Hedlund, în Aeroportul Internațional Los Angeles.

În iulie 2020, o sursă a dezvăluit pentru Us Weekly cum se simt cei doi, după ce au aflat că urmează să devină părinți pentru prima dată. „Ei sunt surprinși, șocați și fericiți în același timp, la fel și familiile lor.” Sursa a adăugat la acea vreme și că „ei știu deja sexul bebelușului, însă vor să îl păstreze secret momentan. Nici numele nu l-au ales încă.”

Actrița este destul de discretă în ceea ce privește relațiile ei. Ea a mărturisit în mai 2019 care este motivul pentru care nu dorește să vorbească despre viața ei personală. „Niciodată nu mi-am dorit să vorbesc despre relațiile în care sunt implicată sau cele care s-au încheiat. Uneori mă întristează faptul că nu pot avea un moment pentru mine. Din cauza Twitter și Instagram, există mereu câte ceva despre care lumea poate să își dea cu părerea, dar nimeni nu știe care este povestea reală”, a spus Emma Roberts pentru Cosmopolitan USA.

Emma Roberts și Garrett Hedlund formează un cuplu de un an. Prima lor apariție publică a fost în martie 2019, când au fost surprinși ținându-se de mână în Silver Lake. Înainte, actrița din American Horror Story a fost într-o relație cu actorul Evan Peters. Cei doi erau împreună încă din 2012, după ce au jucat împreună în Adult World. În 2014, Evan a cerut-o în căsătorie pe Emma la New York. Actrița a rămas în relații bune cu fostul iubit, iar la mai puțin de o lună de la despărțire a început relația cu Garrett Hedlund.

source:Elle.ro
0