Din ce a câștigat Antonia primii ei bani. Artista a fost încurajată de mama ei să muncească de la o vârsta fragedă

Publicat: 14 ianuarie 2023

Antonia este una dintre cele mai apreciate voci de la noi. Iubita lui Alex Velea a muncit din greu pentru a ajunge la performanțele și la imaginea din ziua de azi. 

Deși din exterior poate părea ușor, Antonia a recunoscut, de multe ori, că a avut de depășit multe obstacole, atât în carieră, cât și în viața personală.

Antonia a trăit până la vârsta de 5 ani în Statele Unite ale Americii alături de părinții săi. Mai exact, cântăreața a copilărit în satul statul Utah și în Las Vegas, Nevada, unde a terminat liceul și a intrat în lumea modelling-ului.

Copilăria nu a fost una chiar ușoară pentru Antonia din prisma faptului că a fost crescută doar de mama sa, Denise, din cauza faptului că tatăl său natural s-a despărțit de mama acesteia pe când Antonia era doar un bebeluș.

Antonia, o artistă economă

Acum, Antonia a ajuns să fie una dintre cele mai căutate artiste, atât pentru spectacole, cât și pentru campanii publicitare. Artista și iubitul ei produc bani frumoși în această industrie, așa că, nu de puține ori au fost întrebați cine vine cu cei mai mulți bani acasă.

„Când eram mică mama mea m-a dus la o agenție de modă și jumătate din câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam deoparte, mi-am făcut un cont.  Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani. Eram copil-model. Dar câștigam când și când.

Dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au învățat să păstrez mereu bani pentru o urgență.Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au oblgiat să fac ce nu îmi place”, a declarat Antonia în podcast-ul „Aproximativ discuții” a lui Gojira.

source:Afisha.md
0