Courtney Throne-Smith nu s-a schimbat în ultimii 20 de ani. Arată ca la debutul pe micile ecrane

Este una dintre cele mai îndrăgite actriţe de seriale, făcându-se cunoscută în producţii televizate precum ”Melrose Place (1992-1999)”; ”Ally McBeal (1997–2002)” sau ”According to Jim (2001-2009)”.

Astăzi, Courtney are 51 de ani, însă nimeni nu i-ar da atâţia ani dacă ar fi să-i ghicească vârsta. Celebra actriţă reuşeşte să arate impresionant, păstrându-şi silueta ca trasă prin inel şi tenul ca de bebeluş.  Nu ştim care este secretul ei, dar este de notorietate că din 1997 este ambasadorul cosmeticelor Almay şi militează pentru beneficiile dietei Atkins.

Courtney a fost văzută cel mai recent la sfârşitul săptămânii trecute, când s-a prezentat pe covorul roşu al unei petreceri Hallmark. Îmbrăcată într-un costum negru, cu influenţe masculine, actriţa de 51 de ani arăta mai bine ca oricând.

Viaţă personală

Pentru ea, ca şi pentru mulţi alţi actori, viaţa profesională s-a împleticit cu ea personală. La începutul anilor 90, Thorne s-a cuplat cu Andrew Shue, co-starul ei din ”Melrose Place”. Relaţia cu acesta n-a durat, însă, iar Courtney a ajuns să se căsătorească cu Andrew Conrad. Doar un an a durat şi această relaţie a actriţei, cei doi divorţând în ianuarie 2001. Câţiva ani mai târziu, Courtney şi-a găsit, în sfârşit, marea iubire: Roger Fishman, autorul cărţii ”What I know”.

Ea şi Roger s-au căsătorit pe 1 ianuarie 2007 şi de atunci sunt fericiţi. La fix un an distanţă de la nuntă, Courtney devenea mamă pentru prima dată, dându-i la naştere unui băieţel la vârsta de 40 de ani. Jacob Emerson Fishman este singurul copil al cuplului, iar cei doi încearcă să-l ţină cât mai departe de lumina reflectoarelor.

source:Okmagazine
0