Află de la Sophia Loren care este secretul frumuseții fără bătrânețe

Sophia Loren a împlinit zilele acestea, frumoasa vârstă de 83 de ani. Cu toate astea, Marlyn Monroe a Italiei, cum a fost supranumită, este considerată cea mai frumoasă femeie din lume.

 A obținut acest titlu datorită frumuseții sale naturale, iar actrița încă mai face furori cu un corp pe care multe femei îl invidiază.

Sophia Loren

Dar care este secretul său? O dietă de la care nu se abate niciodată și câteva mici trucuri cu care se menține în formă.Sophia Loren susține că secretul sexualităţii ei nu ţine de vârstă, ci de spaghete, mișcare și plimbări în aer liber.Adică cum să te menții în formă mâncând spaghete? Trucurile au fost dezvăluite chiar de actriță.

"Mă trezesc zilnic devreme şi fac o plimbare de o oră, pe jos. Forma mea fizică se datorează, însă, şi spaghetelor. O farfurie pe zi, fără ca asta să facă parte din vreo dietă. În rest, nu mănânc multe grăsimi şi dulciuri, chiar dacă acestea din urmă îmi plac foarte mult. Pe scurt, sunt atentă să nu câştig în greutate, însă nu fac din asta o obsesie", îşi dezvăluie actriţa "secretele" tinereţii fără bătrâneţe, a recunoscut Sophia Loren intr-un interviu acordat publicaţiei Daily Mail.

Sophia Loren

Sophia nu fumează și nici nu bea alcool. Consumă zilnic fresh-uri și se limitează la 3 mese pe zi. Bea un pahar de iaurt cu o linguriță de drojdie de bere, mănâncă ananas o dată la două zile și o dată la trei luni are un repaus alimentar.

De obicei se culcă la ora 21 și se trezește la 6 dimineața. Face exerciții în fiecare zi, apelează la beneficiile dușului rece și merge mult pe jos.În plus, include 2 lingurițe de ulei de măsline în alimentația zilnică, dar și în tratamentele de beauty. Vedeta adaugă puțin ulei de măsline în apa din cadă pentru a-și menține pielea hidratată.

“Există o fântână a tinereții - este mintea ta, talentele tale, creativitatea din viața ta și oamenii pe care-i iubești. Atunci când înveți să atingi această sursa vei invinge cu adevărat bătrânețea”, a mărturisit actrița.

Sophia Loren

source:noizz
0