РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

LifeStyle
Diverse
Drive-in Concert "Moldova Mea"
Aerodrom Vadul lui Voda

1 august

Traininguri
Экспресс- курс "Научись зарабатывать деньги создавая сайты на Tilda"
ONLINE

13 iulie

Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

9 iulie

Traininguri
Вебинар "Как заработать на Amazon? Опыт предпринимателя"
ONLINE

9 iulie

Pentru copii
Он-лайн практикум по 3D моделированию “Стань дизайнером интерьера за месяц”
ONLINE

14 iulie

20 de vedete care mai au și alte joburi decât cele cunoscute de noi
9 octombrie, 11:041132

E greu să ne imaginăm că vedetele mai pot face și altceva în afara profesiei care le aduce glorie și bani. Și totuși, uneori au timp să se dedice unui hobby sau unui vis în care cred.

Sau, pur și simplu, unei afaceri. Așa că Madonna a scris o carte pentru copii, Matthew McConaughey predă la o universitate, Sandra Bullock are o afacere cu o patiserie, iar Shaquille O’Neal face pe DJ-ul. Ideea e clară: în orice domeniu este loc pentru toată lumea, iar starurile dovedesc că știu să-și folosească aptitudinile și în alte direcții.

Bright Side ne dezvăluie ocupațiile neașteptate ale unor vedete de la Hollywood.

Justin Timberlake a investit în Myspace.

Cântărețul are propria lui rețea de socializare. Cu câțiva ani în urmă, el a investit în transformarea vechii platforme Myspace într-una nouă, dedicată în special muzicienilor lor și artiștilor. Apoi rețeaua a lansat serviciul Myspace TV, în cooperare cu Panasonic. Atât de convins a fost Timberlake de succesul acestei companii, încât a cumpărat-o cu 35 de milioane de dolari.

Tom Selleck are o plantație de avocado.

Emblema anilor '80 deține o fermă cu un teren de opt hectare pe care cultivă avocado, în Westlake Village, California.

Madonna a scris cărți pentru copii.

Deși nu o arată, vedeta iubește copiii. Și a și scris mai multe cărți de povești. Volumele ei se concentrează pe puterea fetelor și le transmite acestora cum să-și găsească chemarea și să creadă în ele. Cărțile sale pot fi cumpărate de pe Amazon.

Sandra Bullock deține o patiserie în Austin.

Una dintre cele mai populare actrițe de la Hollywood, Sandra este coproprietara unei patiserii în Austin, Texas, numită "Walton’s Fancy and Staple".

James Franco, scriitor și profesor la colegiu.

Actorul este și autorul unor volume de poezie. Întrebat despre diferența dintre admiratorii filmelor sale și cei ai poeziei lui, el a răspuns: "Știu că viața mea de actor o eclipsează pe cea de poet, dar asta îmi permite să câștig admiratori care probabil că n-ar citi o carte de poezii." Starul este și profesor. Din păcate, el se confruntă acum cu acuzații de hărțuire sexuală, formulate recent de câteva foste studente.

Jay Z deține o agenție de sport.

Roc Nation Sports, o agenție de sport din Los Angeles, deținută de soțul lui Beyonce se ocupă de baschet, baseball, fotbal american și alte sporturi, extinzându-se în domeniul divertismentului. Întrebat dacă poate fi muzician și om de afaceri în același timp, Jay Z a răspuns glumind: "Există credința asta, că poți fi bun la un singur lucru. Nu-i așa. Vedeți, pot să merg și să mestec și gumă."

Beyoncé se ocupă de livrări produse vegane.

Cântăreața apreciază dietele vegane. Ea s-a asociat cu Marco Borges, renumit fiziolog, lansând o firmă de livrare a produselor vegane. Compania se numește 22 Days Nutrition și vinde numai produse preparate din plante.

Matthew McConaughey predă la facultate.

Studenții de la Universitatea din Texas au acum șansa de a-l avea ca profesor pe Matthew McConaughey. Începând din această vară, starul va preda cursurile de scenariu din cadrul departamentului Radio-Televiziune-Film. "Este cursul pe care mi-aș fi dorit să-l fac când învățam la școala de film", a declarat actorul.

Lady Gaga a colaborat la o carte de rețete.

Vedeta a făcut echipă cu tatăl ei la redactarea unei cărți de rețete italiene, intitulată "Joanne Trattoria Cookbook". Joe Germanotta, tatăl artistei, deține și restaurantul Joanne Trattoria din New York City. Lady Gaga a scris despre tradiția preparatelor italiene în familia ei.

Ashton Kutcher a investit în Airbnb, Skype și Spotify.

Kutcher este și un om de afaceri care bagă milioane de dolari în investiții profitabile. Cele mai bune "mișcări" au fost investițiile în Skype și Airbnb cu mult înainte ca aceste nume să devină ceea ce sunt azi. El a investit apoi și în Spotify, un serviciu care continuă să crească.

Carmen Electra predă lecții de dans la bară.

Celebrul model cu roluri în filme și seriale a lucrat ca dansatoare cu grupul Pussycat Dolls. Ea mai are un talent necunoscut - și-a lansat kit-ul de dans profesional la bară.

Clint Eastwood are hotel și club de golf.

Un monstru sacru al filmului american, bătrânul Clint se descurcă bine și în afaceri. El deține un hotel și un club de golf în California, Tehàma Golf Club. În anii '90, Eastwood a avut și un pub, dar l-a vândut pentru a investi în pasiunea lui pentru golf.

Kevin Costner deține o companie care curăță oceanele.

Actorul deține compania Ocean Therapy Solutions, specializată în eliminarea poluării oceanelor. Inițial, aceasta a fost o companie deținută de statul american, dar actorul a cumpărat-o, iar firma a găsit un nou mod de a separa petrolul de apă, intervenind eficient în cazul unor incidente ecologice.

Marilyn Manson este pictor.

Excentricul star rock obișnuiește să picteze în timpul liber, iar câteva dintre lucrările sale au fost expuse într-un vernisaj la Londra.

Akon are o mină de diamante în Africa de Sud.

Cântărețul deține o mină de diamante, o afacere grea, dar profitabilă. Lui Akon nu-i place să vorbească prea mult despre asta, poate și pentru că extracția în sectorul diamantelor este asociată cu corupția și abuzurile. Întrebat despre această afacere, Akon a răspuns sec: "Și ce dacă am o mină de diamante?".

Shaquille O’Neal este muzician și DJ.

După retragerea din baschet, fostul star al NBA a creat un show despre sport, dar el este și cântăreț rap, producător de muzică electronică și DJ, activitate pentru care folosește numele de scenă Diesel. Poate nu știai, dar Shaq a lansat deja patru albume.

Steven Seagal a lucrat în poliție.

Actorul a lucrat part-time în biroul șerifului din Jefferson Parish, Louisiana. Și a făcut asta mai mult de un deceniu! El le-a predat agenților lecții de arte marțiale și deține o diplomă de training emisă de o instituție didactică a poliției din Los Angeles.

Rita Wilson, editor la Huffington Post

Cunoscută pentru rolurile din filme și seriale, Rita este și fericita soție a lui Tom Hanks. Ea este și editor pentru publicația Huffington Post magazine. Secțiunea pe care ea o administrează se numește Huff/Post50, dedicată cititorilor de peste 50 de ani. În trecut, ea a scris pentru Harper’s Bazaar și O, The Oprah Magazine.

Rupert Grint este latifundiar.

Cunoscut pentru rolul Ron Weasley din seria Harry Potter, Rupert și-a investit inteligent câștigurile din actorie. El a cumpărat în Marea Britanie proprietăți care acum valorează milioane de dolari. Actorul și-a denumit compania imobiliară Eevil Plan Properties.

Nick Offerman e dulgher și are atelier de tâmplărie.

Actorul care l-a interpretat pe Ron Swanson, un om care vorbea foarte puțin, în serialul "Parks and Recreation", este pasionat de prelucrarea lemnului. Offerman este pasionat de tâmplărie și dulgherie și are și un atelier specializat.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

0 au distribuit articolul
Diverse
Drive-in Concert "Moldova Mea"
Aerodrom Vadul lui Voda

1 august

Traininguri
Экспресс- курс "Научись зарабатывать деньги создавая сайты на Tilda"
ONLINE

13 iulie

Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

9 iulie