Un model a fost amenințat cu violul pentru că a avut curajul să apară neepilată într-o reclamă

Trăim într-o societate plină de convenții în care epilarea a ajuns o normalitate atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Iar dacă o persoană are curajul să încalce regulile impuse, este privită ca fiind oaia neagră a societății. Oare e bine să ai propria ta normalitate?

Asta s-a întrebat și Arvida Bystrom, tânara care a apărut într-o reclamă Adidas și care a primit amenințări de la bărbați că va fi violată dacă nu își rade părul de pe picioare.

Brand-ul sportiv Adidas și-a lansat noua colecție toamnă-iarnă “Superstar”. Însă reclama de promovare a creat o adevărată telenovelă pe internet.

Arvida Bystrom, în vârstă de 26 de ani este un fotomodel, fotograf și muzician de succes din Suedia. Tipa și-a dorit să depășească limitele normalului și să definească feminitatea după propriile criterii. Nu este fan epilare și duce un adevărat război cu regulile pe care societatea ni le impune.

Aceasta pozează în rochii albe, fuste roz și poartă încălțămintea brandului. În timp ce înfățișează un look urban, faptul că apare cu păr pe picioare stârnește o avalanșă de critici. Unii internauți au fost incredibil de furioși, iar Arvida a primit amenințări dezgustătoare și comentarii extrem de negative.

"Nu vreau să îmi imaginez cum se descurcă un om obișnuit cu o astfel de presiune, dacă îmi e foarte greu și mie care sunt într-un fel privilegiată. Oamenii din jur nu te lasă să exiști pur și simplu", a scris fotomodelul.

source:noizz
0