O femeie din Florida a lăsat un paianjen imens să-i meargă pe față

Din seria "oameni suntem" și nu ne putem opri din asta, vreau să vă arăt un clip destinat exclusiv amuzamentului vostru. Știi prea bine că Marele Internet este plin de povești nebune și idioate, iar asta de mai jos face parte din ele. Uite despre ce e vorba - o femeie din Pensacola, Florida, a descoperit un paianjen țesător sferic auriu în casa ei și a hotărât să nu-l omoare și să-l pună într-un loc mai safe.

Înainte să se întâmple toate astea, paianjenul a început să i se urce pe față, iar femeia a fost foarte ok cu asta. Veninul țesătorilor aurii este foarte puternic, dar neletal pentru om. Aceasta are un efect neurotoxic similară cu cea a Văduvii negre. Mușcătura produce durere locală, roșeață, vezicule care în mod normal dispar într-un interval de 24 de ore.

În cazuri rare, s-ar putea declanșa reacții alergice, crampe musculare involuntare, iar la persoanele afectate de astm provoacă difilcutăți în respirație/ respiratorii. Din cauza că genul posedă chelicere puternice, mușcătura ar putea lasă o cicatrice. Femeia din clipul de mai jos este posibil să fi știut că paianjenul nu putea să-i facă prea mult rău, deși putea să rămână cu o mușcătură de zile mari.

Cam așa au decurs lucrurile.

source:noizz
0